Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prof. dr. Alexandru Rafila, recomandari pentru proprietarii de restaurante si terase: Trebuie controlat numarul de oaspeti prin programare

Antena3 Antena3,
Prof. dr. Alexandru Rafila, recomandari pentru proprietarii de restaurante si terase: Trebuie controlat numarul de oaspeti prin programare

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, a explicat ce masuri suplimentare ar trebui sa ia proprietarii de restaurante si terase, odata cu redeschiderea acestora. Profesorul Rafila este optimist si spune ca masurile din starea de alerta ar putea fi relaxate suplimentar de la 1 iunie. continuă pe Antena3

Prof. dr. Alexandru Rafila: Asa cum arata lucrurile acum s-ar putea gandi o relaxare suplimentara de la 1 iunie

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, a prezentat, in exclusivitate la Antena 3, situatia epidemiologica la nivelul Romaniei. in ciuda faptului ca numarul de cazuri noi a inregistrat o usoara crestere in weekend, prof. Rafila este optimist in ceea ce priveste relaxarea graduala a masurilor.

Prof. dr. Alexandru Rafila: O masca de unica folosinta, spalata si calcata, isi pierde calitatile filtrante total

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, a explicat cum trebuie inteles ordinul privind obligativitatea mastilor in spatiile publice si a reiterat ca mastile chirurgicale, de unica folosinta, trebuie folosite doar o singura data.

Prof. dr. Alexandru Rafila prezinta evolutia pandemiei: Avem o crestere usoara a numarului de cazuri in weekend

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS si presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, prezinta evolutia pandemiei la nivelul celor 53 de state membre ale OMS, in intervalul 15-24 mai.

Alexandru Rafila, despre subiectul coronavirus in Romania: Vad niste exagerari si tampenii!

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, s-a aratat, intr-un interviu pentru Adevarul, foarte dezamagit de recomandarile aberante, care au inundat spatiul public.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre noi masuri de relaxare: S-a semnalat o scadere a numarului de cazuri. Daca lucrurile raman asa, se poate trece la o alta etapa Cum pot fi refolosite mastile

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentatul tarii noastre la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca autoritatile vor face o analiza a modului i.

Cum pot fi refolosite mastile de protectie Ce spune medicul Alexandru Rafila

Mastile de protectie pot fi refolosite dupa ce sunt spalate si, cel mai important, dupa spalare trebuie calcate cu un fier de calcat cu aburi, spune presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila.

Dr. Alexandru Rafila: Nu pot sa spun ca apa de la robinet e un antidot impotriva infectiei cu noul coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila declara ca apa de la robinet nu poate sa aiba o cantitate atat de mare de clor, incat sa exercite un efect dezinfectant.

Alexandru Rafila: Nu avem motive de ingrijorare pana acum, dar eu as vrea sa asteptam si zilele urmatoare

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a comentat vineri seara, intr-o interventie televizata, dezbaterile aprinse care au aparut in spatiul public referitoare la masurarea.

6 recomandari pentru cumparaturi online in siguranta de la specialisti in eCommerce

Cumparaturile online au devenit normalitate pentru multi romani, mai ales in ultimele luni. in acelasi timp este important sa ne asiguram ca facem cumparaturi in siguranta, fara riscuri de frauda sau posibilitatea de a fi dezamagiti. Iata cateva recomandari de la specialistii unui magazin online de fashion.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )