Libnet.ro
UNICEF

20:45

O profesoara a fost data afara din institutia la care lucra dintr-un motiv incredibil. Internautii au protestat fata de aceasta decizie

Antena3 Antena3,
O profesoara a fost data afara din institutia la care lucra dintr-un motiv incredibil. Internautii au protestat fata de aceasta decizie

O profesoara din Rusia a fost daa afara de la scoala la care preda dupa ce a postat mai multe fotografii pe retelele sociale in care aparea in costum de baie. Profesoara de 26 de ani a fost demisa,. continuă pe Antena3

O profesoara din Rusia a fost data afara din cauzat fotografiilor in costum de baie de pe Instagram

Rusii de pe retelele sociale s-au aliat in sprijinul unei profesoare care si-a pierdut slujba dupa ce pe Instagram au aparut mai multe fotografii cu aceasta in costum de baie, relateaza BBC.

SCANDAL la FC Voluntari: Adrian Mutu a fost DAT AFARA. Cine va fi noul antrenor al echipei

Scandal de proportii la FC Voluntari. Antrenorul Adrian Mutu a fost dat afara de Consiliul de Administratie CA) al clubului la doar o zi dupa ce a reusit sa salveze echipa de la retrogradare. Mai mult,.

Evaluarea Nationala 2018 Un elev din Bucuresti a fost dat afara din examen si a primit nota 1, dupa ce a fost prins cu telefonul mobil

Examenele Evaluarii Nationale au debutat fara mari incidente, in Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului, Marian Banu. Acesta a anuntat ca un elev a fost eliminat din proba de Limba si literatura romana si a primit nota 1, pentru ca a intrat cu telefonul in examen.

Experienta terifianta pentru o tanara din Iasi, care a fost la un pas de a fi strivita de tren. Ulterior, medicii i-au dat o veste socanta

O tanara de 26 de ani din Iasi a avut parte e o experienta infioratoare. A fost la un pas sa fie strivita de tren intr-un incident care s-a produs marti seara in localitatea Halaucesti. Tanara.

Un elev din Tulcea, care a suferit un accident de masina, a dat Evaluarea Nationala din spital

Un elev in clasa a VIII-a, din judetul Tulcea, a trebuit sa sustina prima proba a examenului de Evaluare Nationala de pe patul de spital. Copilul a fost lovit de o masina duminica si a fost internat .

Niculae Badalau se delimiteaza de vocile din PSD care il ameninta pe Iohannis: Eu nu sunt pentru suspendarea presedintelui (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca nu sustine ideea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va semna decretul de.

Protest spontan al angajatilor Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti, care sustin ca salariile lor au scazut cu pna la 1.500 de lei

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti au participat, miercuri, la un protest spontan, ei sustinand ca salariile lor au scazut. Protestatarii, care acuza reduceri ale veniturilor lunare de pana la 1. 500 de lei, s-au adunat in holul unitatii sanitare, unde au discutat cu directorul medical Adrian Stoiculescu, potrivit Agerpres. Acesta a admis ca ar putea exista si unele interpretari incorecte ale prevederilor legale, care ar trebui centralizate si transmise mai departe.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

Iohannis: Romnia a redus din decalajul care o separa de Europa de Vest n ultimii 15 ani, dar trebuie sa investim n tehnologiile viitorului

Romania a redus din decalajul economic si social care o separa de europa de Vest in ultimii 15 ani, dar pentru a reusi sa se separe de grupul statelor care au economii cu venituri medii, tara noastra trebuie sa investeasca in tehnologiile viitorului, a declarat presedintele Klaus Iohannis, citat de news. ro. El a adaugat ca parcurile stiintifice reprezinta un ecosistem propice pentru o astfel de dezvoltare, in conditiile in care cercetarea este indispensabla oricarei strategii de crestere economica sustenabila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )