Libnet.ro
UNICEF

00:07

Profit de 5,9 milioane de euro pentru FC Steaua in 2014

Hotnews Hotnews,
 Profit de 5,9 milioane de euro pentru FC Steaua in 2014

Societatea care administreaza clubul de fotbal Steaua Bucuresti a inregistrat, in anul 2014, un profit brut de 5,9 milioane de euro, mai mic cu peste 50 la suta fata de anul precedent, in care echipa a jucat in grupele Ligii Campionilor. continuă pe Hotnews

Profit de 5,9 milioane de euro pentru FC Steaua in 2014. Cu cat a scazut fata de 2013

Steau a realizat un profit de 5,9 milioane de euro in 2014, cu 50% mai mic fata de 2013. Asta si pentru ca in 2013 Steaua a evoluat in grupele Ligii Campionilor. Conform declaratiei fiscale depuse la Ministerul.

Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut 2 milioane de euro pentru a aranja o eliberare a lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam. Alaturi de el a fost arestat si Tahli Fadel, acuzat de complicitate, informeaza Mediafax. Decizia, luata de Tribunalul Bucuresti, poate fi contestata la Curtea de Apel.

Desfiintarea UEFISCDI inseamna jertfirea a 100 de milioane de euro pentru cercetare

Desfiintarea structurii UEFISCDI pentru finantarea cercetarii romanesti - perfectibila, e adevarat doar se confrunta si ea cu presiunea potential coruptibila a 100 de milioane de euro) - este o greseala, sustine prim-vicepresedinte PNL, Andreea Paul.

Mohamad Yassin, medicul lui Omar Hayssam, a fost arestat preventiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane de euro pentru o posibila eliberare a sirianului

Medicul Mohamad Yassin a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta, dupa ce i-ar fi cerut lui Omar Hayssam aproximativ 2 milioane de euro pentru a-l scapa de inchisoare. Alaturi de acesta a fost arestat si Tahli Fadel.

O veste asteptata de peste opt luni: Sectorul din Autostrada Transilvania realizat deja pe jumatate de catre Bechtel are un nou constructor: 157 milioane de euro pentru a termina cei 64 de km

O asociere de cinci firme a fost desemnata castigatoare in licitatia pentru finalizarea tronsonului de autostrada de 64 de km dintre Bors si Suplacu de Barcau, la peste opt luni de cand Compania Nationala de Autostrazi CNADNR) a deschis ofertele. Oferta declarata castigatoare dupa atata timp valoreaza 701 milioane de lei cca. 157 milioane euro). Tronsonul A3 dintre Bors si Suplacu de Barcau a fost construit deja in proportie de 50% de catre Bechtel, pana cand in mai 2013 a fost reziliat contractul. Americanii mai cereau inca 250 de milioane de euro pentru a finaliza tronsonul.

Hotelul Transilvania din Alba Iulia revine in circuitul turistic dupa o investitie de 3 milioane euro si tehnologie de ultima ora

Hotel Transilvania din Alba Iulia a reintrat in circuit dupa doi ani de modernizari cu costuri de 3 milioane de euro. Inaugurarea oficiala a avut loc sambata, 3 aprilie 2015, in prezenta proprietarilor hotelului, fratii David si Marcel Florea, care au cumparat cladirea cu 2,2 milioane de euro.

BNR: Exportul de servicii a crescut cu 200 milioane euro, in ianuarie

Valoarea exporturilor aferente serviciilor de prelucrare a bunurilor a crescut cu aproximativ 200 de milioane de euro, in ianuarie 2015 fata de aceeasi luna a anului trecut, la 1,22 miliarde euro, de la circa 1 miliard de euro, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.

Lichiditate de peste 1,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate 7. 084,20 lei 1. 767,82 euro).

Hidroelectrica achizitioneaza un sistem informatic de 1,7 milioane euro

Hidroelectrica achizitioneaza un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence, printr-un contract in valoare de 1. 942,57 euro fara TVA, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

Hidroelectrica a cumparat un sistem informatic de 1,7 milioane euro

Consortiul format din societatile Information Business Consulting, Electrica Soluziona si Indra a fost desemnat, pe 31 martie 2015, castigatorul licitatiei organizate de Hidroelectrica privind achizitia unui sistem informatic integrat. Potrivit Hidroelectrica, este un sistem cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence . cu valoarea ofertei de 1. 942,57 euro fara TVA. La licitatie au participat 11 ofertanti, dintre care 5 ofertanti au participat cu platforma SAP, 5 cu platforma Oracle si 1 producator local.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )