Libnet.ro
UNICEF

18:15

Profit net al Romcarbon a scazut cu 21,6%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit net al Romcarbon a scazut cu 21,6%

Profitul net al companiei Romcarbon ROCE) a scazut in primele sase luni ale acestui an cu 21,6%, de la 2,3 milioane lei in aceeasi perioada a anului precedent, la 1,8 milioane lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Transgaz, profit net de peste 400 milioane de lei in primul semestru, in crestere cu 42%

Transgaz simbol bursier TGN) a realizat un profit net de peste 400,4 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 42,1%, comparativ cu perioada similara din 2016, se arata intr-un raport al companiei, transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 252,7 milioane lei, pentru Romgaz

Romgaz a inregistrat un profit net de 252,7 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,1% comparativ cu perioada similara din anul precedent, pe seama urcarii vanzarilor de gaze naturale si energie electrica si a diminuarii cheltuielilor, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 868 milioane lei, pentru Romgaz

Romgaz a inregistrat un profit net de 868 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,1% comparativ cu perioada similara din anul precedent, pe seama urcarii vanzarilor de gaze naturale si energie electrica si a diminuarii cheltuielilor, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 156 milioane de lei, pentru Alro

Alro, producator de aluminiu din Europa continentala, excluzand Rusia si Peninsula Scandinava, a inregistrat un profit net de 156 milioane lei, in primul semestru din acest an, de trei ori mai mare decat cel raportat in perioada similara din 2016, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romgaz a afisat un profit net in crestere cu 41%, la 868 milioane lei

Producatorul de gaze Romgaz simbol bursier SNG) a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de 868 milioane lei 190 milioane euro), cu 41,1% mai mare fata de nivelul inregistrat in perioada similara a anului trecut, pe fondul cresterii semnificative a productiei, potrivit rezultatelor transmise ieri de companie Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Nuclearelectrica, profit net in crestere de 76 de ori in semestrul intai, la 133,7 milioane lei

Nuclearelectrica simbol bursier SNN) a realizat un profit net de peste 133,7 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere de 76 de ori comparativ cu perioada similara din 2016, se arata intr-un raport transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Banca Transilvania a afisat un profit net semestrial de 496 milioane lei, in crestere cu 8,2%

Banca Transilvania simbol bursier TLV), a doua institutie de credit dupa active de pe piata romaneasca, a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 496,06 milioane lei circa 109 milioane euro), in crestere cu 8,2% fata de aceeasi perioada din anul precedent, in ciuda scaderii veniturilor operationale, potrivit rezultatelor financiare publicate ieri de banca.

ING Bank, rezultate financiare semestriale: olandezii fac profit net de 57 milioane euro si ating o cota de piata de 8,6% pe creditare

ING Bank Romania raporteaza pentru primul semestru al anului un profitul net de 255 milioane lei, in scadere cu circa 8% fata de perioada similara de anul trecut, in contextul in care rezultatul din 2016 a fost influentat puternic de vanzarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )