Libnet.ro
UNICEF

05:00

Prognoza meteo 21 septembrie - 19 octombrie. Diferente uriase de temperaturi de la o zi la alta

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo 21 septembrie - 19 octombrie. Diferente uriase de temperaturi de la o zi la alta

Weekend de toamna autentica in zilele urmatoare. Meteorologii anunta ca vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa. in urmatoarele saptamani, respectiv in perioada 21 septembrie - 19 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade. continuă pe Antena3

Alerta meteo ANM. Vremea se strica in urmatoarele saptamani: cate grade vom avea la inceput de octombrie

Urmeaza un weekend de toamna autentica zilele urmatoare. Astfel, meteorologii anunta ca vremea va fi in general frumoasa, insa racoroasa. De altfel, in urmatoarele saptamani, adica in perioada 21 septembrie-19 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicare decat cele specifice acestei perioade. Alerta meteo ANM. Vremea se strica in urmatoarele saptamani incepand cu vineri dimineata, .

Prognoza meteo, azi, 18 septembrie 2020. Vremea se va raci fata de joi

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 18 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va raci fata de ziua de joi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse i.

Prognoza meteo, azi, 17 septembrie 2020. Temperatura maxima va ajunge la 32 de grade Celsius

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 17 septembrie 2020. Potrivit acestora, se pastreaza calda. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de.

Prognoza meteo, azi, 16 septembrie 2020. Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 16 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi frumoasa, dar calduroasa, temperaturile maxime incadrandu-se.

Prognoza meteo, azi, 15 septembrie 2020. Vremea va fi frumoasa si se va mentine calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 15 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi frumoasa si se va mentine calda. Temperaturile maxime se vor.

Horoscop 18 septembrie-1 octombrie. O singura zodie e norocoasa si ii va merge bine

In saptamana 18 septembrie 1 octombrie se formeaza un singur aspect astral: trigonul armonios al Lunii din Fecioara cu Uranus retrograd din Taur. Zodiile Taur, Fecioara, Capricorn sunt pe val si vor avea parte de surprize in plan sentimental. in schimb, doar un semn al zodiacului este mult mai aproape de noroc decat celelalte.

Editia cu numarul 48 a Galei Premiilor UCIN va avea loc pe 21 septembrie. Ce filme romanesti au fost nominalizate

Anul acesta, cu toate provocarile lui, a determinat amanarea Galei Premiilor UCIN care traditional avea loc in luna mai. in ciuda dificultatilor, Uniunea Cineastilor din Romania a hotarat ca se vor decerna premiile pe 21 septembrie 2020, la Teatrul National Bucuresti, in sala Studio.

Prognoza meteo. Vremea se va raci accentuat de vineri, 18 septembrie 2020

Vremea se va raci vineri, 18 septembrie 2020. Cum va fi vremea in weekend.

Prognoza meteo: Ce se anunta in weekend. Unde se inrautateste vremea

Un episod de vreme severa pune stapanire pe Romania. Se va raci accentuat, apar ploile, iar vantul va bate cu putere, amplificand senzatia de frig. Fenomenele sunt provocate de un val de aer rece care ajunge in tara noastra.

Prognoza meteo: Cand loveste si cat tine vremea rea in Romania. Cat scad temperaturile, unde se anunta ploi

Dupa un inceput de toamna blanda, cu temperaturi de vara, vremea o ia razna. La sfarsitul saptamanii, un val de aer rece aduce racoare si precipitatii. Maximele termice nu vor depasi 20-22 de grade Celsius, cu valori mai scazute in vestul tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )