Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prognoza meteo: Cand loveste si cat tine vremea rea in Romania. Cat scad temperaturile, unde se anunta ploi

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand loveste si cat tine vremea rea in Romania. Cat scad temperaturile, unde se anunta ploi

Dupa un inceput de toamna blanda, cu temperaturi de vara, vremea o ia razna. La sfarsitul saptamanii, un val de aer rece aduce racoare si precipitatii. Maximele termice nu vor depasi 20-22 de grade Celsius, cu valori mai scazute in vestul tarii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, azi, 16 septembrie 2020. Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 16 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi frumoasa, dar calduroasa, temperaturile maxime incadrandu-se.

Prognoza meteo, azi, 15 septembrie 2020. Vremea va fi frumoasa si se va mentine calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 15 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi frumoasa si se va mentine calda. Temperaturile maxime se vor.

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania: temperaturi de groaza in septembrie

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Iata cum va fi vremea in Romania! Se anunta temperaturi incredibile pentru luna septembrie. Alerta meteo! Cum va fi vremea in Romania Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada, iar vremea ne pregateste suprize mari. Dupa o vara cu temperatur ridicate, iata ca .

Prognoza meteo ANM. Schimbari neprevazute! Ce se intampla cu vremea

Vremea va fi frumoasa pana joi, 17 septembrie 2020. De vineri, 18 septembrie 2020, vremea se va raci accentuat, devenind apropiata de normalul perioadei.

Prognoza meteo: Sfarsit de saptamana cu vreme capricioasa. Cat incep si cat tin ploile

Toamna isi intra in drepturi la sfarsitul acestei saptamani. incepand de vineri, vremea se strica, ploile nu mai contenesc si un val rece intra pe teritoriul Romaniei. Temperaturile vor atinge maxim 22 de.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Cand incepe sa se racoreasca

Vremea ramane destul de calda si in perioada urmatoare, insa toamna se instaleaza odata cu venirea lunii octombrie, cand se racoreste in toata tara. Sfarsitul lunii septembrie vine aduce.

Prognoza meteo: Vine o toamna rece si ploioasa. Ce regiuni vor fi cele mai afectate, cand se schimba vremea

Ne mai bucuram de vremea buna cateva zile, pentru ca din 21 septembrie se racoreste, iar ploile pun stapanire pe toate regiunile. Astfel, in ultima saptamana din septembrie, toamna se instaleaza confortabil in Romania. in regiunile centrale si nordice, maximele se anunta usor mai coborate decat normalul perioadei.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: Vreme oscilanta si sanse de precipitatii in unele regiuni

Valorile termice vor fi oscilante in urmatoarele doua saptamani 14 - 27 septembrie), in majoritatea regiunilor, iar o usoara racire a vremii este preconizata in intervalul 18 - 20 septembrie, in timp ce precipitatiile revin in unele zone atat spre finalul acestei saptamani, cat si dupa 22 septembrie, arata prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru saptamana 14 20 septembrie. Cum va fi vremea in prima zi de scoala (VIDEO)

Chiar daca ne aflam la jumatatea lunii septembrie, vremea se mentine de vara. Prima zi de scoala va aduce temperaturi caniculare, de peste 30 de grade Celsius. La inceputul saptamanii temperaturile vor fi.

Cum va fi vremea pana la sfarsitul lui septembrie. Prognoza meteo pe regiuni

Vremea va fi calda si in aceasta saptamana, dupa cum arata prognoza ANM pe regiuni, maximele urmand sa atinga 30 de grade Celsius.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )