Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prognoza meteo 26 februarie. Vremea va fi deosebit de calda pentru sfarsitul lunii februarie

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo 26 februarie. Vremea va fi deosebit de calda pentru sfarsitul lunii februarie

Vremea va fi deosebit de calda pentru sfarsitul lunii februarie, in special in sudul, in estul si in centrul tarii, unde valorile termice vor fi in crestere fata de ziua anterioara. continuă pe Antena3

Prognoza meteo 24 februarie - 8 martie 2020. Vremea in urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 24 februarie - 8 martie 2020. in urmatoarele doua saptamani, vremea va fi schimbatoare, iar temperaturile vor fi total neobisnuite.

Vreme deosebit de calda miercuri,in special in sudul, in estul si in centrul tarii. Joi se va raci accentuat

Vremea. Prognoza meteo pentru 26, 27 si 28 februarie 2020.

Prognoza meteo pentru 25 februarie. Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada

Vremea va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii februarie, cu maxime cuprinse intre 7 si 18 grade si minime intre 0 si 8 grade, mai scazute in depresiunile intramontane.

Prognoza meteo: Un ciclon loveste Romania. Ce anunta meteorologii, unde sunt asteptate lapovite si ninsori

Vreme neobisnuit de calda pentru ultima decada a lunii februarie. La mijlocul saptamanii sunt asteptate valori termice de 20 de grade Celsius in sud-estul tarii, insa de joi vremea se strica iar. Ploile si ninsorile apar din nou in Romania, aduse de un ciclon care loveste tara noastra.

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 23-24 februarie. Vremea se schimba radical. Revin ninsorile

Vremea se schimba radical in weekendul 23-24 februarie 2019. Vine vantul intens indeosebi in zonele montane, dar si ninsori. Ce anunta prognoza meteo pentru acest weekend. Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 23-24 februarie Pentru ziua de sambata se anunta temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei, cu vreme destul de buna si cu cativa stropi de .

Prognoza meteo azi, 25 februarie 2020: temperaturi ridicate in Romania

Prognoza meteo azi, 25 februarie 2020: temperaturi mult mai ridicate fata de normalul perioadei. Meteorologii anunta vreme deosebit de frumoasa in toate regiunile. Prognoza meteo azi, 25 februarie 2020: temperaturi ridicate in Romania Vreme de primavara astazi in Romania! Meteorologii anunta ca temperaturi ridicate pentru ultima decada a lunii februarie, cu maxime cuprinse intre 7 .

Prognoza meteo luni, 24 februarie 2020. Cum va fi vremea azi in Romania

Prognza meteo 24 februarie 2020. Meteorologii au actualiazat buletinul meteo pentru prima zi a saptamanii. Iata cum va fi vremea luni si ce anunta ANM. Cod portocaliu de vant in mai multe judete. Prognoza meteo luni, 24 februarie 2020. Cum va fi vremea azi in intervalul duminica, ora 22:00 luni, ora 18. 00 se anunta .

HOROSCOP rune 26 februarie. Leii gasesc raspunsuri, Balantele au parte de noi optiuni

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 26 FEBRUARIE 2020.

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

HOROSCOP 26 februarie. Fecioarele isi fac planuri de viitor. Taurii se lovesc de dezamagiri

HOROSCOP Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 26 februarie:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )