Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prognoza meteo ANM pentru zilele urmatoare. Anuntul facut de meteorologi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo ANM pentru zilele urmatoare. Anuntul facut de meteorologi

Vremea se va incalzi usor in zilele urmatoare, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Antena3

Alerta meteo ANM. Cand vor veni ninsorile in Romania. Este oribil ce se va intampla in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noi avertismente pentru sezonul rece. Cand vor veni ninsorile in Romania si ce zone vor fi afectate prima data de fenomenele meteo? Iata prognoza meteo pentru perioada urmatoare! Alerta meteo: Cand vor veni ninsorile? Un val rece loveste Romania, iar ninsorile isi vor face aparitia mai .

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cand scapam de ploi

Dupa episodul de frig si ploi care a pus stapanire pe tara noastra, vremea se va indrepta, iar temperaturile vor depasi mediile acestei perioade, spun specialistii. Prognoza meteo pentru urmatoare.

Prognoza meteo, azi, 13 octombrie 2020. in cea mai mare parte a tarii va ploua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 13 octombrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi innorat, iar in cea mai mare parte a tarii va ploua. Temperatura.

Prognoza meteo, azi, 12 octombrie 2020. Cerul va fi temporar noros

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 12 octombrie 2020. Potrivit acestora, in regiunile vestice si sud-vestice innorarile se vor accentua treptat, iar in.

Prognoza meteo, azi, 11 octombrie 2020. Temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 11 octombrie 2020. Potrivit acestora, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, fiind resimtita in.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 12 - 19 octombrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 12 - 19 octombrie 2020. Potrivit acestora, temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: rafale de vant de 100 de kmh

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru ziua de marti, 13 octombrie. Meteorologii spun ca temperaturile vor scade in partea de vest a Romaniei. Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania Potrivit meteorologilor, marti vremea va fi local mai rece pentru perioada aceasta, iar in restul teritoriului, valorile termice se vor situa aproape de .

Alerta meteo ANM. Vin furtunile: cod portocaliu in mai multe judete din Romania

Pentru astazi avem o Alerta meteo ANM de Cod galben si portocaliu. ANM anunta pentru toata ziua de astazi, 13 octombrie, precipitatii abundente si temperaturi scazute. Avertizarea de Cod Galben este insitutita pana in aceasta seara, la ora 21:00. Alerta meteo ANM Pe parcursul zilei de astazi, 13 octombrie, vor fi variatii termice importante, astfel .

Alerta meteo ANM. Vortexul polar pune stapanire pe Romania! Temperaturile scad brusc, vine marele frig

In plina perioada de pandemie de coronavirus, specialistii vin cu noi date alarmante ce provoaca ingrijorare in Europa. Dupa ce in primele saptamani de toamna temperaturile au avut valori cu mult peste media celor normale pentru perioada la care ne aflam, specialistii spun ca, incepand de weekendul acesta, un val de aer polar va lovi .

Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Radoi a ajuns si in Marea Britanie! Anuntul facut de scotieni

Nu este liniste la nationala Romaniei, dupa cele doua esecuri suferite de tricolori saptamana trecuta. A fost 1-2 in Islanda, rezultat care a insemnat si ratarea oricarei sanse de a mai ajunge la Euro 2020 competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi a venit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )