Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru 18 februarie. Vreme neasteptata pentru aceasta perioada

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru 18 februarie. Vreme neasteptata pentru aceasta perioada

Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, desi in vestul si in nordul tarii valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul precedent. continuă pe Antena3

Vremea. Prognoza meteo pentru 15 februarie. Temperaturi peste normalul perioadei

Valorile termice diurne se vor situa peste cele normale la mijlocul lunii februarie in majoritatea zonelor, astfel ca cele maxime se vor incadra 4 si 14 grade.

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru luni, 17 februarie: cer noros si temperaturi peste media perioadei

Specialistii de la ANM au informat cum va fi vremea saptamana aceasta. De luni, 17 februarie 2020, ne asteapta temperaturi peste media perioadei si cer noros. Prognoza ANM pentru luni, 17 februarie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza pentru intervalul 17 februarie 24 februarie 2020. Meteorologii anunta ca spre .

Prognoza meteo pentru duminica, 16 februarie. Ultimele informatii de la ANM

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de duminica, 16 februarie. Vremea va deveni din ce in ce mai frumoasa, insa cerul va avea unele innorari. Valorile termice maxime sunt in crestere, iar la inceputul saptamanii se vor inregistra 1516 grade Celsius la amiaza. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru duminica, 16 februarie Specialistii .

Vremea. Prognoza meteo pentru luni, 17 februarie. Temperaturi incredibile pentru aceasta perioada

Potrivit meteorologilor, vremea va fi in general frumoasa si mult mai calda decat normal in a doua decada a lunii februarie in cea mai mare parte a tarii, dar in special in zonele de deal si de munte.

Prognoza meteo: Schimbare spectaculoasa de vreme in urmatoarea perioada. Ce se anunta, unde mai ninge

Vreme deosebit de calda se anunta in urmatoarele zile in sudul tarii, mai ales marti, 18 februarie, cand se vor atinge 18 grade in Baragan. in weekend sunt asteptate ploi slabe in majoritatea regiunilor. La munte vor fi innorari temporare unde pe arii restranse va mai ninge slab.

Prognoza meteo. Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii

Prognoza meteo pentru 16, 17 si 18 februarie 2020.

Prognoza meteo 15 februarie 2020. Vremea se incalzeste, dar va mai ploua

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de sambata, 15 februarie, iar vestile sunt destul de bune. Vremea se va mentine calda, mai ales in jumatatea de sud a tarii. Ziua, cerul va fi mai mult noros in nordul, centrul si estul tarii si temporar noros in rest, iar noaptea va deveni .

Prognoza meteo. Valori surprinzatoare la inceput de primavara. Cum va fi vremea in intervalul 17 februarie - 16 martie

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani, in intervalul 17 februarie - 16 martie. Iata cum va fi vremea la inceput de primavara.

Prognoza meteo 14 februarie 2020. Vreme neobisnuita in urmatoarea perioada

Pentru perioada 12-14 februarie 2020, cei de laANM anunta schimbarifoarte mari de temperatura. in majoritatea regiunilor exista sanse de precipitatii, iar valorile diurne se vor situa peste cele climatologic specifice datei din calendar. Prognoza meteo 14 februarie 2020 Pentru perioada 12-14 februarie 2020, cei de laANM anunta schimbarifoarte mari de temperatura. in majoritatea regiunilor exista .

Prognoza meteo: A venit primavara! Vin doua saptamani cu temperaturi ridicate

Ultimele doua saptamani din februarie vor fi calde in aproape toata tara, cu temperaturi ridicate si ploi slabe. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca in perioada 17 februarie-1 martie, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi ridicate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )