Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vremea se raceste din weekend, iar ploile revin dupa 1 octombrie

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vremea se raceste din weekend, iar ploile revin dupa 1 octombrie

Regimul termic din urmatoarele doua saptamani 29 septembrie - 12 octombrie) se anunta oscilant, cu temperaturi in crestere de pana la 24 de grade Celsius, in prima parte a intervalului de prognoza, dar si cu episoade de ploi incepand din 1-2 octombrie, la nivelul intregii tari, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), publicata luni, transmte Agerpres. continuă pe Hotnews

Ploile revin dupa 1 octombrie. Vezi PROGNOZA METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Regimul termic din urmatoarele doua saptamani 29 septembrie - 2 octombrie) se anunta oscilant, cu temperaturi in crestere de pana la 24 de grade Celsius, in prima parte a intervalului de prognoza, dar si.

Prognoza meteo pentru doua saptamani: Ploile revin din 1 octombrie

In urmatoarele doua saptamani, temperaturile vor fi oscila intre 17 si 24 de grade, iar din 1 octombrie,revin ploile, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Revin ploile in mai multe regiuni ale tarii. Prognoza meteo pentru inceputul lunii octombrie

Inceputul lunii octombrie aduce ploi in mai multe regiuni ale tarii, in timp ce temperaturile vor marca, in zona de campie, o crestere de pana la 24 grade. Prognoza meteo pentru perioada 29 septembrie - 12.

PROGNOZA METEO Vom avea o toamna blanda

Meteorologii au emis, vineri, prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Specialistii sustin ca temperaturile vor fi peste mediile multianuale in lunile octombrie, noiembrie si decembrie.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pana la sfarsitul anului

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru lunile octombrie, noiembrie si decembrie. Potrivit estimarilor specialistilor, temperaturile vor fi peste mediile multianuale, iar precipitatiile vor fi in excedent, pentru anumite zone ale tarii.

Cum va fi vremea de Craciun si Revelion. Meteorologii au lansat acum prognoza pentru urmatoarele trei luni

Meteorologii estimeaza o vreme anormal de calda pentru urmatoarele trei luni, cu temperaturi medii lunare mai ridicate decat in mod obisnuit, potrivit prognozei meteorologice valabila pentru intervalul.

Prognoza meteo. Ce suprize ne aduce vremea in ultimele 3 luni ale anului

Ultimele trei luni ale anului vin cu suprize. Meteorologii estimeaza o vreme anormal de calda pentru sfarsitul lui 2014, cu temperaturi medii lunare mai ridicate decat in mod obisnuit in special in sud-estul, sudul si vestul tarii. Pana atunci, in Baragan toamna adevarata isi fac de cap:frig si ploi torentiale.

Sindicatul din care fac parte majoritatea pilotilor Air France anunta incetarea grevei dupa doua saptamani de protest

Sindicatul din care fac parte majoritatea pilotilor Air France a anuntat, duminica, incetarea grevei care dureaza deja de doua saptamani, scrie BBCNews. Protestul angajatilor insa nu se incheie cu.

Prognoza meteo. Saptamana incepe cu vreme calda si se incheie cu frig

Saptamana incepe cu o vreme frumoasa si temperaturi ridicate ce vor ajunge in Baragan la 21 de grade. De marti se incalzeste treptat pana vineri, pentru ca apoi mercurul din termometre sa scada la 17 grade.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )