Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sindicatul din care fac parte majoritatea pilotilor Air France anunta incetarea grevei dupa doua saptamani de protest

B1 B1,
Sindicatul din care fac parte majoritatea pilotilor Air France anunta incetarea grevei dupa doua saptamani de protest

Sindicatul din care fac parte majoritatea pilotilor Air France a anuntat, duminica, incetarea grevei care dureaza deja de doua saptamani, scrie BBCNews. Protestul angajatilor insa nu se incheie cu. continuă pe B1

Jean Valvis: Ne place sau nu, bancile fac parte din osatura societatii

Omul de afaceri Jean Valvis considera ca bancile sunt de importanta sistemica si fac parte din osatura societatii, iar cand o companie are nevoie sa faca o investitie de 20 de milioane de euro este nevoie sa existe o astfel de institutie.

Patru medalii pentru Romania, din care doua de aur, la Cupa Europei de judo de la Belgrad

Sportivele Monica Ungureanu, Violeta Dumitru, Ioana Matei si Loredana Ohai au cucerit, sambata, patru medalii, din care doua de aur, una de argint si una de bronz, in prima zi a Cupei Europei la judo de la.

Sindicatul din TVR a sesizat Parchetul in cazul celor 4,5 milioane euro nerecuperate de la Splendid Media. Stelian Tanase: E o problema de dinainte de venirea mea la TVR

Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor TV din TVR SPUSTV) a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 in privinta datoriei de aproximativ 4,5 milioane de euro pe care conducerile care s-au succedat la sefia SRTv nu au recuperat-o de la regia de publicitate Splendid Media, scrie Mediafax.

Laurentiu Baciu: Tinerii din Romania fac o agricultura rudimentara

Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Producatorilor Agricoli din Romania a declarat ca tinerii care lucreaza in agricultura nu sunt pregatiti profesional si fac o agricultura rudimentara.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )