Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prognoza meteo pentru week-end: Vremea va fi mai calda decat de obicei in aceasta perioada

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru week-end: Vremea va fi mai calda decat de obicei in aceasta perioada

Sambata, valorile termice, mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, vor avea maxime ce se vor incadra, in general, intre 0 si 10 grade, iar minimele vor fi intre -5 si 5 grade, mai ridicate in sudul Banatului spre 7 grade, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vreme in general inchisa, ninsori si precipitatii mixte

Valorile termice vor continua sa creasca, miercuri, dar vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in toata tara. In sud si in sud-est vor predomina ploile, in nordul si centrul Moldovei si la munte vor fi mai ales ninsori, iar in rest se vor semnala precipitatii mixte. Se va depune polei, in prima parte a zilei in Muntenia si pe spatii mai restranse in Dobrogea si in sudul Moldovei, apoi cu caracter local in jumatatea de nord. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 7 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade, potrivit Mediafax.

PROGNOZA METEO Ianuarie si februarie raman friguroase. in luna martie, temperaturile revin la normal, dar va ploua in toata tara

Lunile ianuarie si februarie vor ramane friguroase si cu precipitatii excedentare, arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Luna martie aduce insa valori pozitive de temperatura, dar si ploi, se arata in prognoza meteo pe trei luni emisa de specialisti.

Decembrie 2015, cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite

Decembrie 2015 a fost cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite din 1880, de cand se fac asemenea masuratori, iar pe ansamblul sau, 2015, s-a situat pe locul al doilea in topul celor mai caldurosi ani din aceasta tara, a anuntat joi Agentia americana pentru monitorizarea oceanelor si atmosferei NOAA), citata de AFP.

Prognoza meteo: se anunta polei, vant si precipitatii mixte. in ce regiuni va ploua cel mai mult si cat mai tine vremea rea

Dupa ninsorile viscolite, vremea se mai indreapta, insa apare un nou pericol. Poleiul va pune stapanire pe toata tara, Administratia Nationala de MeteorologieANM) avertizand deja asupra acestui fenomen.

Prognoza meteo pe 3 luni: Ianuarie si februarie, luni friguroase si cu precipitatii excedentare. Martie aduce valori pozitive de temperatura si ploi

Meteorologii estimeaza pentru urmatoarele trei luni o vreme, in general, normala atat pentru ultimele doua luni de iarna, cat si pentru luna martie, cu temperaturi ce se vor incadra, dar si depasi in unele cazuri normele multianuale, reiese din prognoza meteorologica valabila pentru intervalul ianuarie - martie 2016, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie.

incep precomenzile pentru Oculus Rift, cel mai asteptat kit de realitate virtuala

Oculus a anuntat in mod oficial cand vor incepe precomenzile pentru kitul saude realitate virtuala. Cei de la Oculus au vesti bune pentru toti cei care isi doresc sa achizitioneze dispozitivul lor de realitate virtuala. Astfel, conform publicatiei Gizmodo, precomenzile pentru acesta vor incepe miercuri, 6 ianuare, de la ora 11:00 ET 18:00, ora locala).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )