Libnet.ro
UNICEF

21:30

Decembrie 2015, cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Decembrie 2015, cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite

Decembrie 2015 a fost cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite din 1880, de cand se fac asemenea masuratori, iar pe ansamblul sau, 2015, s-a situat pe locul al doilea in topul celor mai caldurosi ani din aceasta tara, a anuntat joi Agentia americana pentru monitorizarea oceanelor si atmosferei NOAA), citata de AFP. continuă pe România Liberă

Vremea a luat-o razna. Anomalia care a marcat finalul lui 2015

Decembrie 2015 a fost cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite din 1880, de cand se fac asemenea masuratori, iar pe ansamblul sau, 2015, s-a situat pe locul al doilea in.

Rata anuala a inflatiei in zona euro a ramas la 0,2% in luna decembrie 2015

Rata anuala a inflatiei in zona euro a ramas la 0,2% in luna decembrie 2015, acelasi nivel cu cel inregistrat in luna noiembrie 2015, arata o estimare preliminara publicata marti de Oficiul european de statistica Eurostat).

Paravion a devenit cea mai mare agentie de turism online din Romania

Paravion, cu afaceri in mai multe tari din Europa si in Turcia, si-a majorat afacerile de 2,7 ori in 2015 si a atins cifra de 46 de milioane de euro pe toate pietele pe care activeaza, din care 67% este generata de Romania, ceea ce o face cea mai mare.

Bibila pierduta, cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman

Cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman, este romanul Biblia pierduta, de Igor Bergler, care s-a vandut in aproape 51. 000 de exemplare in patru luni de la lansare.

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata

Bomba tarului, cum a fost poreclita de Occident, a fost cea mai puternica bomba nuclear detonata vreodata. A fost fabricata de Uniunea Sovietica sub numele oficial de RDS-220, sub numele de cod.

Cea mai buna prietena a Valetinei Pelinel rupe tacerea: Stiam de sarcina de la inceput. Este un copil conceput constient de parintii sai, cu ochii deschisi si asumandu-si amandoi faptele

Valentina Pelinel a aruncat bomba si a recunoscut ca este insarcinata. Luminita Nicolescu, celebrul antrenor de fitnes care este cea mai apropiata prietena si confidenta a Valentinei Pelinel, a confirmat barfele.

Bomba cu hidrogen, testata in Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba termonucleara, denumita si bomba cu hidrogen, cum este cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, este socotita cea mai nimicitoare arma din lume.

Cea mai importanta descoperire arheologica din ultimul secol. Locul ar putea fi plin de capcane mortale

In urma descoperirii unui palat secret in giganticul complex funerar al primului imparat al Chinei, arheologii chinezi au emotii. Mausoleul este cea mai importanta descoperire arheologica de la identificarea.

Hyundai si Kia se asteapta in 2016 la cea mai slaba crestere a vanzarilor din ultimul deceniu

Cel mai mare constructor auto sud-coreean, Hyundai Motor, si subsidiara sa, Kia Motors Corp. , au estimat, luni, ca in 2016 vanzarile lor combinate vor inregistra cea mai slaba crestere din ultimul deceniu, pe fondul reducerii cererii pe piata din China si a aprecierii monedei sud-coreene, relateaza AFP.

Avertizare de ninsori si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare de ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )