Libnet.ro
UNICEF

23:00

Steaua a remizat in primul meci din grupele Europa League, 2-2 la Stuttgart

Antena3 Antena3,
Steaua a remizat in primul meci din grupele Europa League, 2-2 la Stuttgart

Steaua a fost condusa, a revenit, a suferit si a fost la cinci minute distanta de prima victorie din istoria sa in Germania, insa, in cele din urma, s-a multumit doar cu un egal, scor 2-2, in fata principalei. continuă pe Antena3

Stuttgart stie tactica Stelei pentru meciul din Europa League: Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva

Steaua va debuta in grupele Europa League editia 2012-2013) impotriva celor de la Stuttgart, in deplasare. Nemtii i-au studiat pe ros-albastri si intuiesc deja tactica acestora. Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva. Trebuie sa fim concentrati, a declarat Tamas Hajnal, mijlocas al celor de la VfB.

Programul complet al meciurilor din Europa League

Accesati aceasta pagina pentru a vedea programul complet al celor 12 grupe din Europa League. Steaua face parte din Grupa E alaturi de Stuttgart, Copenhaga si Molde.

Meciuri unul si unul in deschiderea Europa League

De departe cel mai dramatic meci din perspectiva rasturnarilor de scor s-a disputat la Berna intre echipa locala Young Boys si FC Liverpool.

Europa League - Programul complet al disputelor de joi

Faza grupelor din Europa League stagiunea 2012-2013) debuteaza joi, competitia avand 48 de echipe la start. Nume mari precum Liverpool, Inter Milano, Atletico Madrid, Olimpique Lyon, Tottenham si Napoli vor intra in scena. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Adrian Tutu lanseaza primul clip din cariera Cum ar fi? feat. Nicola |VIDEO

Adrian Tutu, castigatorul primului sezon Romanii au Talent, lanseaza primul videoclip din cariera la piesa Cum ar fi?, o colaboare cu indragita cantareataNicola. Piesa este o compozitie a lui Boier Bibescu, avand textul scris de Adrian Tutu si este prima de pe albumul care urmeaza sa fie lansat in decursul acestui an. Lucrez de mai [.

VIDEO Primul liligru din lume, rezultat din imperecherea unui leu cu o femela ligru, este gazduit de o gradina zoologica din Siberia

Primul liligru din lume - animal hibrid rezultat din imperecherea unui leu cu o femela ligru, este gazduit de o gradina zoologica din Siberia, anunta BBC. Kiara, puiul de liligru, este fiul unui leu african si al unei femele de ligru - animal rezultat din imperecherea unui leu mascul cu o femela de tigru.

Afacerile Eureko Asigurari au scazut cu 0,56% pana la 21,37 milioane lei in primul semestru din acest an

Eureko Asigurari si-a mentinut o pozitie stabila pe piata autohtona astfel ca primele brute subscrise totale au scazut putin, cu 0,56% fata de primul semestru din 2011, pana la 21,37 milioane de lei, in conditiile in care intreaga piata a crescut cu numai 2,70% sustinuta de cresterea segmentului de asigurari generale cu 3,54%, in timp ce segmentul asigurarilor de viata a scazut cu 0,38%, a anuntat marti compania de asigurari. In Raportul de activitate pe 2011, grupul olandez Achmea, care controleaza activitatea Eureko, admite ca in tari cum sunt Romania, Grecia sau Turcia, activitatea este inca modesta, dar oficialii Eureko nu au dorit sa comenteze informatiile ca firma s-ar retrage de pe piata romaneasca.

Nemtii de la Stuttgart mizeaza pe un joc defensiv al Stelei

Mijlocasul echipei VfB Stuttgart, Tamas Hajnal, a declarat, marti, ca Steaua, adversara de joi din primul meci al grupei E a Ligii Europa, are o vasta experienta internationala si va pune probabil accent pe faza defensiva.

VfB Stuttgart vs Steaua (20.00)/ Reghecampf: Nu vrem sa parem aroganti, dar putem castiga in Germania

Steaua debuteaza in grupele Europa League sezonul 2012-2013) impotriva lui VfB Stuttgart, in deplasare. Nu vrem sa parem aroganti, dar Steaua a aratat ca e valoroasa si poate castiga meciul din Germania, a precizat Laurentiu Reghecampf inainte de duelul cu VfB. Partida va fi in direct pe Protv, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 20.

Live Text VfB Stuttgart - Steaua (20.00)/ Vezi cele doua echipe

Steaua debuteaza in grupele Europa League sezonul 2012-2013) impotriva lui VfB Stuttgart, in deplasare. Partida va fi in direct pe Protv, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 20.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )