Libnet.ro
UNICEF

08:45

Programul meciurilor de joi din Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul meciurilor de joi din Europa League

Vedeti mai jos programul complet al meciurilor de joi din penultima etapa a grupelor Europa League. continuă pe Online Sport

Un Pont pe Zi continua evolutiile europene: Diseara, zeci de ponturi pentru duelurile din Europa League!

Urmariti seara de seara, de luni pina vineri, de la ora 00:00, emisiunea de pariuri sportiveUn Pont pe Zi, moderata deDan BarasiSabin Pirvan, live.

Programul meciurilor de miercuri in Liga Campionilor

Vedeti mai jos programul meciurilor de miercuri in Liga Campionilor, ultimele opt partide din etapa a 5-a a fazei grupelor.

Programul meciurilor de marti din Liga Campionilor

Etapa a 5-a din Liga Campionilor debuteaza marti seara cu opt meciuri extrem de atractive. Vedeti mai jos programul complet al acestor partide.

Calcule: Cum se poate califica Steaua in 16-imile Europa League

Steaua a obtinut o victorie mare joi seara in Grupa L a Europa League si a avut noroc ca in meciul celalalt Villarreal a terminat la egalitate cu FC Zurich, dar pentru a se califica in 16-imile competitiei echipa din Romania are nevoie de o victorie si in ultimul meci, .

Steaua sau Astra? Cine are suprematia in Europa League

Steaua si Astra au ajuns la etapa a patra din grupele Europa League. A cincea etapa se anunta decisiva si poate schimba multe lucruri. Dar, pana la ea, cine a fost superioara in Liga Europa, Steaua sau Astra? .

Europa League: Austria Viena - Astra 1-2/ Campioana Romaniei, la un pas de calificarea in primavara europeana

Astra Giurgiu a obtinut o victorie uriasa pe terenul celor de la Austria Viena, scor 2-1, in a cincea etapa a grupelor Europa League, si se afla tot mai aproape de calificarea in urmatoare runda a competitiei. Gazdele au deschis scorul in minutul 57, prin Rotpuller, insa giurgiuvenii au reusit sa intoarca scorul in doar 9 minute. Echipa lui Marius Sumudica a inscris golul egalizator in minutul 79, prin nou-intratul Florea, iar Budescu 88') a transformat o lovitura de la 11 metri si a adus victoria pentru campioana Romaniei.

Am chemat o comisie din Europa pentru verificarea acreditarii centrelor de transplant

O comisie internationala de la patru centre din Europa va veni in tara noastra in prima decada a lunii decembrie pentru verificarea acreditarii centrelor de transplant, a anuntat, ieri, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Un italian arbitreaza Steaua-Osmanlispor. Brigada din Polonia la meciul Astrei Giurgiu

UEFA a anuntat, luni, numele arbitrilor care vor oficial la meciurile programate in aceasta saptamana in grupele Europa League.

SEARA ISTORICA: Meci de vis intre Dortmund si Legia, scor 8-4. RECORD de goluri intr-un meci din Champions League (FOTO)

A fost ploaie de goluri la meciul dintre Dortmund si Legia. Echipele unora dintre cei mai frumosi suporteri din lume au facut show, marti seara, in Champions League. Nu mai putin de 12 goluri s-au dat icir.

Voiculescu: Centrele de transplant din Romania vor fi verificate de o comisie internationala de la patru centre din Europa

O comisie internationala de la patru centre din Europa va veni in Romania in prima decada a lunii decembrie pentru verificarea acreditarii centrelor de transplant, a anuntat, marti, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, citat de News. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )