Libnet.ro
UNICEF

10:30

Steaua sau Astra? Cine are suprematia in Europa League

Online Sport Online Sport,
Steaua sau Astra? Cine are suprematia in Europa League

Steaua si Astra au ajuns la etapa a patra din grupele Europa League. A cincea etapa se anunta decisiva si poate schimba multe lucruri. Dar, pana la ea, cine a fost superioara in Liga Europa, Steaua sau Astra? . continuă pe Online Sport

Calcule: Cum se poate califica Steaua in 16-imile Europa League

Steaua a obtinut o victorie mare joi seara in Grupa L a Europa League si a avut noroc ca in meciul celalalt Villarreal a terminat la egalitate cu FC Zurich, dar pentru a se califica in 16-imile competitiei echipa din Romania are nevoie de o victorie si in ultimul meci, .

Europa League: Austria Viena - Astra 1-2/ Campioana Romaniei, la un pas de calificarea in primavara europeana

Astra Giurgiu a obtinut o victorie uriasa pe terenul celor de la Austria Viena, scor 2-1, in a cincea etapa a grupelor Europa League, si se afla tot mai aproape de calificarea in urmatoare runda a competitiei. Gazdele au deschis scorul in minutul 57, prin Rotpuller, insa giurgiuvenii au reusit sa intoarca scorul in doar 9 minute. Echipa lui Marius Sumudica a inscris golul egalizator in minutul 79, prin nou-intratul Florea, iar Budescu 88') a transformat o lovitura de la 11 metri si a adus victoria pentru campioana Romaniei.

Programul meciurilor de joi din Europa League

Vedeti mai jos programul complet al meciurilor de joi din penultima etapa a grupelor Europa League.

Un italian arbitreaza Steaua-Osmanlispor. Brigada din Polonia la meciul Astrei Giurgiu

UEFA a anuntat, luni, numele arbitrilor care vor oficial la meciurile programate in aceasta saptamana in grupele Europa League.

Ana Blandiana: Europa aproape se sinucide pe baza respectului fata de drepturile omului. in povestea cu Europa si islamul nu conteaza cine are dreptate, conteaza ca europenii nu mai cred, iar islamistii cred din toata inima

Ana Blandiana a tras un semnal de alarma in cadrul Conferintelor TNB, cu privire la situatia in care se afla nu doar Romania, ci intreaga Europa. in opinia acesteia, marea problema.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )