Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: Austria Viena - Astra 1-2/ Campioana Romaniei, la un pas de calificarea in primavara europeana

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Austria Viena - Astra 1-2/ Campioana Romaniei, la un pas de calificarea in primavara europeana

Astra Giurgiu a obtinut o victorie uriasa pe terenul celor de la Austria Viena, scor 2-1, in a cincea etapa a grupelor Europa League, si se afla tot mai aproape de calificarea in urmatoare runda a competitiei. Gazdele au deschis scorul in minutul 57, prin Rotpuller, insa giurgiuvenii au reusit sa intoarca scorul in doar 9 minute. Echipa lui Marius Sumudica a inscris golul egalizator in minutul 79, prin nou-intratul Florea, iar Budescu 88') a transformat o lovitura de la 11 metri si a adus victoria pentru campioana Romaniei. continuă pe Hotnews

Austria Viena - Astra Giurgiu, ora 22.05. Sumudica:Vom juca ofensiv astazi!

Tehnicianul Marius Sumudica a declarat ca Astra Giurgiu va juca ofensiv impotriva Austriei Viena in etapa a cincea a grupelor Ligii Europa, el mentionand ca gruparea giurgiuveana va fi calificata in faza urmatoare a competitiei in proportie de 80-90% daca se impune in Austria.

Steaua sau Astra? Cine are suprematia in Europa League

Steaua si Astra au ajuns la etapa a patra din grupele Europa League. A cincea etapa se anunta decisiva si poate schimba multe lucruri. Dar, pana la ea, cine a fost superioara in Liga Europa, Steaua sau Astra? .

Calcule: Cum se poate califica Steaua in 16-imile Europa League

Steaua a obtinut o victorie mare joi seara in Grupa L a Europa League si a avut noroc ca in meciul celalalt Villarreal a terminat la egalitate cu FC Zurich, dar pentru a se califica in 16-imile competitiei echipa din Romania are nevoie de o victorie si in ultimul meci, .

Programul meciurilor de joi din Europa League

Vedeti mai jos programul complet al meciurilor de joi din penultima etapa a grupelor Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )