Libnet.ro
UNICEF

09:00

Programul Rabla 2013: in ce conditii iti poti casa vechea masina pentru una noua

Adevărul Adevărul,
Programul Rabla 2013: in ce conditii iti poti casa vechea masina pentru una noua

Programul de innoire a parcului auto national se va desfasura in 2013 intr-o forma modificata fata de ceilalti ani. Astfel, incepand din acest an, cuantumul primei de casare va fi de 6. 500 lei. in plus, a fost introdusa o noua prevedere ce se refera la perioada in care poate fi utilizat tichetul primit. continuă pe Adevărul

Validarea dealerilor auto si REMAT-urilor din programul Rabla 2013, de astazi pana pe 23 mai

Sesiunea de depunere si validare a dosarelor colectorilor si dealerilor auto din programul Rabla 2013 se deschide astazi, termenul pentru depunerea dosarelor la Administratia Fondului pentru Mediu AFM) fiind data de 23 mai 2013. Initial, Rovana Plumb, ministrul Mediului, anuntase ca dealerii auto si REMAT-urile se pot inscrie in program incepand cu 22 aprilie, iar ca, incepand cu 15 mai, vor fi distribuite tichetele valorice.

S-a deschis sesiunea pentru depunerea si validarea dosarelor colectorilor si dealerilor auto

Administratia Fondului pentru Mediu a deschis astazi sesiunea de depunere si validare a dosarelor colectorilor si dealerilor auto din Programul Rabla 2013, informeaza un comunicat de presa.

Programul Rabla 2013 ia startul: Administratia Fondului pentru Mediu incepe distribuirea tichetelor

Administratia Fondului pentru Mediu incepe miercuri sa distribuie tichetele valorice. Anul acesta vor fi distribuite 20. 000 de vouchere, in valoare de 1. 500 de euro fiecare, totalizand o finantare de 30 de.

Rabla 2013: Validarea dealerilor auto si REMAT-urilor, pana pe 23 mai

Colectorii si dealerii auto ce vor sa intre in Programul Rabla 2013 isi pot depune dosarele la Administratia Fondului pentru Mediu AFM), termenul limita fiind data de 23 mai 2013. In acest an, valoarea unui tichet va fi de 6. 500 de lei.

Start pentru Rabla 2013: maine incepe distribuirea tichetelor catre REMAT-uri

Vesti bune pentru cei care vor sa-si cumpere o masina noua si au asteptat startul programului Rabla din acest an. Dupa ce REMAT-urile care colecteaza masini date la casat, producatorii si dealerii auto si-au depus dosarele pentru a se inscrie in program, Administratia Fondului pentru Mediu incepe de maine sa distribuie tichetele valorice.

Business Report: Start pentru Rabla 2013: astazi incepe distribuirea tichetelor catre REMAT-uri; Statul doneaza Cooperatiei o avere imensa; Concurenta magazinelor online cu cele traditionale sau bataia click-ului cu pasul

Listarea Nuclearelectrica nu se mai face luna aceasta. Listarea Nuclearelectrica ar putea fi amanata din nou, pentru toamna, sustin. Doar o treime din proiectele care vin la banca primesc si finantare. Insuficienta contributiei personale sau deficientele de planificare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )