Libnet.ro
UNICEF

23:45

Programul Rabla 2020. Anunt important pentru foarte multi romani

Playtech Playtech,
Programul Rabla 2020. Anunt important pentru foarte multi romani

Intre programele propuse de stat acum multi ani, unul care merge, potrivit cifrelor, nevazandu-se asta, insa, si in trafic, este Programul Rabla, care revine cu noutati: programele Rabla Clasic si Rabla Plus pentru persoanele juridice vor fi prelungite pana pe 30 octombrie. Programul Rabla 2020 revine cu noutati. Anunt important pentru persoanele juridice Sesiunea de . continuă pe Playtech

Cat va costa intretinerea in Bucuresti, in iarna 2020-2021. Calcul pentru garsoniera si apartamente cu 2, 3 si 4 camere

Apartamentele in care locuim necesita cheltuieli de intretinere lunara. Modul de calcul al cheltuielilor incluse nu sunt intelese de multi romani. Acestia acuza ulterior ca le sunt umflate facturile. Iata cat va costa si cum calculezi intretinerea in Bucuresti in iarna 2020-2021. Cat va costa intretinerea in Bucuresti pentru iarna 2020-2021. Mod de calcul in .

Horoscop 1 octombrie 2020. Surprize mari pentru o singura zodie! Oare o fi a ta?

Astrologii au realizat horoscopul pentru 1 octombrie 2020, iar vestile sunt cum nu se puteau mai bune pentru una dintre zodii. Afla si tu ce iti rezerva astrele pentru ziua de joi! Horoscop 1 octombrie 2020 BERBEC Prima zi a lui Brumarel va fi una plina din toate punctele de vedere. La locul de munca, .

Horoscop 29 septembrie 2020. Mare noroc pentru o zodie

Astrele aduc noi indicatii pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Norocul imens vine pentru una dintre zodii. Soarele clar ca vine pe strada ei! Ce urmeaza sa se intample pentru aceasta si cum sta treaba pentru celelelate semne? Horoscop 29 septembrie 2020 Berbec Cei nascuti sub semnul asta au parte de revenirea in mers .

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

Horoscop luna octombrie 2020. Luna decisiva pentru aceste zodii! Multi isi schimba viata

Octombrie 2020, o luna intensa care ne pune pe ganduri. Afla ce ti-au pregatit astrele in functie de zodia ta.

Alegeri locale 2020: Dosare penale pentru frauda la vot intr-o comuna din judetul Gorj

Politistii efectueaza cercetari pentru frauda la vot dupa ce la doua sectii din comuna Matasari mai multi cetateni ar fi introdus in urna cate doua buletine de vot pentru functia de primar, unul avand stampila de control, iar celalalt nu, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Victor Tuhasu, scrie Agerpres.

Ghid: cum iei banii din programul Rabla pentru electrocasnice 2020

Lista tipurilor de electrocasnice a caror achizitie va fi finantata de stat a fost extinsa, iar accesarea programului se va face exclusiv online, fara prezentarea fizica a solicitantului la un ghiseu.

Banca Transilvania are o veste exceptionala pentru clientii din toata tara. A dezvaluit detaliile acum

Banca Transilvania a facut un anunt pentru foarte multi dintre clientii sai din toata Romania. Mai exact, cei de la Banca Transilvania au lansat o noua actualizare pentru aplicatia BT Pay pe.

Anunt important pentru soferii cu masini pe benzina si motorina: cum ai putea scapa de stresul de a plati carburantii

Tehnologia a devenit parte din tot ceea ce ne inconjoara si ar putea face viata mai usoara inclusiv soferilor care conduc masini pe benzina si motorina. Tehnologia e parte acum din multe.

Sociologul Gelu Duminica, despre prezenta la vot: Ma intreb daca vom ajunge la 42%. Am vazut foarte multi tineri, insa foarte putini fata de ceea ce ar trebui

Sociologul Gelu Duminica a vorbit duminica, intr-o interventie telefonica pe B1 TV, despre prezenta la vot. Aceasta a afirmat caceea ce se intampla la alegerile locale, in modul de fata, era absolut pr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )