Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ghid: cum iei banii din programul Rabla pentru electrocasnice 2020

Adevărul Adevărul,
Ghid: cum iei banii din programul Rabla pentru electrocasnice 2020

Lista tipurilor de electrocasnice a caror achizitie va fi finantata de stat a fost extinsa, iar accesarea programului se va face exclusiv online, fara prezentarea fizica a solicitantului la un ghiseu. continuă pe Adevărul

Cum iei bani de la Stat pentru electrocasnice vechi. Romanii pot primi cel putin 200 de lei

Vesti bune pentru romanii care au electrocasnice vechi acasa! Iata tot ce trebuie sa faci pentru a primi bani de la stat. Suma minima e de 200 de lei! Cum poti primi bani pentru electrocasnice vechi Programul Rabla Electrocasnice 2020 a fost pus in dezbatere publica si prevede finantare pentru sapte tipuri de echipamente, intre .

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

Fotografia Zilei :Un sobolan gigant din Africa, medaliat pentru detectarea minelor explozive

Magawa, un sobolan gigant din Africa, a primit o prestigioasa medalie de aur de la organizatia de ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )