Libnet.ro
UNICEF

12:15

Proiectil exploziv descoperit intr-o padure din comuna Baneasa. Localnicii au chemat politia

Antena3 Antena3,
Proiectil exploziv descoperit intr-o padure din comuna Baneasa. Localnicii au chemat politia

Serviciul Pirotehnic din cadrul ISU Giurgiu s-a deplasat joi in comuna Baneasa, judetul Giurgiu, pentru asanarea unui proiectil exploziv gasit in padure, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al . continuă pe Antena3

ISU Giurgiu: Proiectil exploziv gasit intr-o padure din comuna Baneasa

Serviciul Pirotehnic din cadrul ISU Giurgiu s-a deplasat joi in comuna Baneasa, judetul Giurgiu, pentru asanarea unui proiectil exploziv gasit in padure, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al institutiei, Cristian Virag.

Trei barbati din comuna Draguseni sunt cercetati pentru braconaj. Acestia au montat intr-o padure mai multe capcane pentru a captura porci mistreti

In weekend, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au fost sesizati de catre Politia Orasului Tg. Bujor despre faptul ca in padurea Ursoaia, sat Fundeanu, comuna Draguseni, au fost identificate mai multe urme, existand banuiala ca in acel loc ar fi avut loc un act de braconaj.

Explozie intr-o casa din Prahova din cauza unei butelii. Un barbat a fost ranit si are arsuri

O butelie a explodat joi dimineata intr-o casa din comuna prahoveana Sangeru, ranind un barbat, care s-a ales cu arsuri pe fata si pe maini. Din fericire, explozia nu a declansat si un incendiu.

Explozie intr-un apartament din Resita. Proprietarul locuintei este un fost fotbalist

O explozie s-a produs, marti, intr-un apartament dintr-un bloc din Resita, judetul Caras-Severin, iar proprietarul locuintei, fostul fotbalist Nicolae Georgevici, a suferit arsuri la caile respiratorii si la o.

Traim intr-o societate din ce in ce mai saraca in ceea ce francezii numesc &171;savoir vivre &187;

Colectia Povesti din padurea muzicala, care imbina intr-o maniera accesibila pentru copii povestile cu muzica, tinteste cultivarea unui public pasionat de muzica clasica inca din frageda copilarie. Dupa cum spune chiar autoarea Cristina Andone, un public pentru care Chopin sa nu sune a shopping cu ultima consoana neglijent aspirata, iar Bach sa nu fie o ruda mai putin norocoasa a lui Hornbach.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )