Libnet.ro
UNICEF

22:00

Proiectul noii Constitutii, rediscutat. Exista amendamente care vor fi REFORMULATE sau chiar ELIMINTATE

Antena3 Antena3,
Proiectul noii Constitutii, rediscutat. Exista amendamente care vor fi REFORMULATE sau chiar ELIMINTATE

Unele din prevederile initiale din proiectul de revizuire a Constitutiei urmeaza sa fie rediscutate, amendate sau chiar eliminate in urma observatiilor Comisiei de la Venetia si Consiliului Legislativ, in unele. continuă pe Antena3

Proiectul noii Constitutii. Ce amendamente urmeaza sa fie reformulate sau chiar eliminate.

Unele din prevederile initiale din proiectul de revizuire a Constitutiei urmeaza sa fie rediscutate, amendate sau chiar eliminate in urma observatiilor Comisiei de la Venetia si Consiliului Legislativ, in unele cazuri fiind vorba despre elemente esentiale, potrivit unui document obtinut de Mediafax. In sedinta de luni a Comisiei de revizuire a Constitutiei ar urma sa fie analizate amendamentele care au reiesit din observatiile Comisiei de la Venetia si ale Consiliului Legislativ. Documentul de .

Kovesi: Ministerul Justitiei sa promoveze OUG de modificare a unor dispozitii din noile coduri, care vor ingreuna investigatiile

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat miercuri, pentru Agerpres, ca este extrem de important ca Ministerul Justitiei sa promoveze o OUG de modificare a unor dispozitii din noile coduri care se vor aplica de la 1 februarie si care vor impiedica sau care vor ingreuna extrem de mult investigatiile penale, in special in domeniul coruptiei.

Anunt pentru cei care vor sa depuna o lumanare pentru Adrian Iovan

Romanita Iovan a anuntat pe pagina ei de Facebook ca trupul fostului ei sot, Adrian Iovan, va fi depus azi la Scoala de Aviatie, respectiv la Biserica Sf Ilie Rahova si va ramane acolo pana vineri. Cei care isi doresc sa ii aduca un ultim omagiu sunt asteptati in cele doua locatii, respectand urmatorul desfasurator.

HOT! Vezi aici lista completa a artistilor care vor canta live pe scena Grammy Awards 2014!

Doar patru zile ne mai despart de cea mai fierbinte noapte a anului. Grammy Awards 2014 se vor desfasura pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )