Libnet.ro
UNICEF

10:15

Proiectul pentru extinderea Aeroportului din Oradea a fost aprobat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proiectul pentru extinderea Aeroportului din Oradea a fost aprobat

Proiectul pentru extinderea si modernizarea Aeroportului din Oradea a fost aprobat de Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial Transporturi AMPOST), valoarea lucrarilor fiind de 96 de milioane de lei, din care 85 la suta provin. continuă pe Wall-Street Ro

Foodpanda primeste o finantare de 20 milioane euro pentru extinderea globala

Platforma online pentru comenzi de mancare Foodpanda si brandul afiliat hellofood au primit o finantare suplimentara, in valoare de 20 de milioane de euro, de la un grup de investitori printre care se numara si Phenomen Ventures, se arata intr-un comunicat de presa.

Foodpanda primeste o finantare de 20 milioane de dolari pentru extinderea globala

Platforma online pentru comenzi de mancare Foodpanda si brandul afiliat hellofood au primit o finantare suplimentara, in valoare de 20 de milioane de dolari, de la un grup de investitori printre care se numara si Phenomen Ventures, se arata intr-un comunicat de presa.

Proiectul pentru fonduri UE 2014-2020, trimis la Bruxelles pana la sfarsitul lunii februarie

Proiectul Acordului de Parteneriat pentru atragerea fondurilor europene in 2014-2020 va fi trimis la Bruxelles spre analiza si aprobare pana la sfarsitul lunii februarie, a anuntat ministrul de resort, Eugen Teodorovici. Premierul Ponta a adaugat ca.

Medalie de aur si 7 medalii de bronz pentru studentii Universitatii din Bucuresti la concursul international Markstrat de simulare online pe probleme de marketing

Studentii de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine - sectia Limbi Moderne Aplicate si de la Facultatea de Administratie si Afaceri au obtinut o medalie de aur si 7 medalii de bronz la concursul international Markstrat, a anuntat Universitatea din Bucuresti. La competitia de simulare online pe probleme de marketing au participat 79 de studenti si 14 cadre didactice din Marea Britanie, Germania, Polonia, Finlanda, Olanda, Franta, Spania si Romania.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )