Libnet.ro
UNICEF

11:15

Proiectul prin care alesii locali nu mai raspund pentru actele semnate, discutat de senatorii juristi

Adevărul Adevărul,
Proiectul prin care alesii locali nu mai raspund pentru actele semnate, discutat de senatorii juristi

Senatorii juristi discuta, marti, un proiect de lege prin care alesii locali vor scapa de raspunderea civila sau penala daca semneaza acte care au primit aviz juridic din partea aparatului de specialitate din institutiile pe care le conduc si care se dovedesc ilegale, pentru ele urmand sa raspunda exclusiv functionarii care si-au pus semnatura pe documente. continuă pe Adevărul

Senatorii juristi dezbat proiectul prin care presedintele este exclus din procedura de numire a procurorilor-sefi

Proiectul de modificare a statutului judecatorilor si procurorilor, initiat de catre Calin Popescu-Tariceanu, potrivit caruia presedintele si ministrul Justitiei sunt exclusi din procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si a procurorului general va fi discutat, marti, in Comisia juridica a Senatului. Executivul a formulat un punct de vedere negativ fata de adoptarea proiectului pe vremea guvernului Ciolos, insa cabinetul Grindeanu a trimis, pe 7 aprilie, un nou punct de vedere, favorabil, insa cu observatii, potrivit news. ro.

Proiectul prin care Iohannis este eliminat din procedura de numire a procurorilor-sefi, pe masa senatorilor juristi. Ce spune Guvernul

Comisia Juridica a Senatului dezbate, marti, proiectul de lege propus de liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, prin care exclude presedintele si ministrul de Justitie din procedurile de numire a conducerii inaltei Curti de Casatie si Justitie si a procurorilor-sefi. Pana acum, senatorii juristi au amanat de mai multe ori discutarea proiectului. Guvernul sustine eliminarea presedintelui din procedura de numire.

Initiativa lui Tariceanu, prin care Klaus Iohannis ar putea pierde din puteri, amanata pentru a cincea oara

Senatorii juristi au amanat din nou legea prin care Klaus Iohannis ar putea pierde din puteri. Este a 5-a amanare in cazul acestui proiect. Comisia Juridica va dezbate pe 9 mai acest act normativ.

Naked Dress. Evolutia rochiei prin care se vede tot!

Naked Dress, adica rochia prin care se vede cam tot, a devenit alegerea vestimentara a vedetelor care vor sa iasa in evidenta, sa socheze mai bine spus, la evenimentele la care participa. Iata cine a purtat pana acum controversatele creatii.

Artista de la noi, de urgenta la spital! Diana a dezvaluit totul despre momentele delicate prin care trece

Diana Bisinicu trece prin momente delicate si a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a facut varicela. Ea a povestit chinul prin care a trecut. Da, la 32 de ani am facut varicela. Se spune ca e boala c.

Majoritatea turistilor care si-au cumparat pachete pentru minivacanta de 1 Mai au ales destinatiile autohtone

Majoritatea turistilor care si-au cumparat pachete pentru minivacanta de 1 Mai au ales destinatiile din Romania, cu precadere litoralul si statiunile balneo, dar si zonele montane, la preturi incepand cu 180 lei pentru trei zile, spun reprezentantii turoperatorilor din turism.

Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul Dinamo - FCSB: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul Dinamo - FCSB, care se va disputa luni seara pe Arena Nationala. Dinamo - Steaua .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )