Libnet.ro
UNICEF

15:30

Proiectul privind achizitionarea de avioane F16 a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul privind achizitionarea de avioane F16 a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern

Proiectul privind achizitionarea de avioane F16 a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de joi, la solicitarea ministrului Apararii, Nicolae Ciuca, el argumentand ca termenele din contract au fost deja amanate de doua ori. El a cerut de asemenea ca proiectul de lege sa fie apoi trimis la Parlament pentru a fi aprobat de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul de achizitionare a inca cinci avioane F16, accelerat. Documentul a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Cat vor costa noile avioane

Proiectul privind achizitionarea de avioane F16 a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de joi, la solicitarea ministrului Apararii, Nicolae Ciuca, el argumentand ca termenele din contract au fost deja amanate de doua ori. El a cerut de asemenea ca proiectul de lege sa fie apoi trimis la Parlament pentru a fi aprobat de urgenta. Dupa ce vor fi achizitionate, noile avioane de lupta vor ajunge la escadrila WARHAWKS de la Borcea.

Guvernul a avizat achizitia a cinci avioane F16 in valoare de 300 de milioane de euro

Guvernul a avizat, joi, proiectul de lege pentru achizitia a cinci avioane F16. Primele patru vor fi cumparate in 2020, iar ultimul in 2021.

Klaus Iohannis: Vom achizitiona inca cinci avioane F16. Guvernul a venit cu un proiect de lege care a fost avizat favorabil in CSAT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca a fot avizat favorabil un proiect de lege pentru achizitia a inca cinci avioane F16. Am discutat azi in ceea ce priveste.

CES, AVIZ CU AMENDAMENTE PE PROIECTUL PRIVIND SIGURANTA FEROVIARA Ordonanta cu bucluc

Guvernul Orban se pregateste sa adopte o ordonanta de urgenta privind implementarea in legislatia interna a directivei europene 2016798 privind siguranta feroviara. Proiectul de act normativ a fost initiat de fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, care a argumentat ca tara noastra risca sa fie amendata zilnic cu sume cuprinse intre 2300 de euro si peste 137. 000 de euro pentru intarzierea implementarii directivei respective. Ordonanta respectiva a fost postata pe site-ul ministerului de resort pe 16 septembrie 2019 si a stat doua saptamani in dezbatere publica.

Orban: Ministerul Finantelor va finaliza luni proiectul privind rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni Ministerul de Finante va finaliza proiectul privind rectificarea bugetara.

Romania va cumpara cinci noi avioane F16. Cat vor costa

Romania va achizitiona cinci avioane F-16 de la Portugalia, potrivit unui proiect de lege avizat, joi, de Guvern, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ministerul Apararii Nationale MApN). Propunerea legislativa va fi transmisa Parlamentului, pentru a fi dezbatuta si adoptata de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )