Libnet.ro
UNICEF

22:16

Guvernul a avizat achizitia a cinci avioane F16 in valoare de 300 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a avizat achizitia a cinci avioane F16 in valoare de 300 de milioane de euro

Guvernul a avizat, joi, proiectul de lege pentru achizitia a cinci avioane F16. Primele patru vor fi cumparate in 2020, iar ultimul in 2021. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Vom achizitiona inca cinci avioane F16. Guvernul a venit cu un proiect de lege care a fost avizat favorabil in CSAT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca a fot avizat favorabil un proiect de lege pentru achizitia a inca cinci avioane F16. Am discutat azi in ceea ce priveste.

Proiectul de achizitionare a inca cinci avioane F16, accelerat. Documentul a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Cat vor costa noile avioane

Proiectul privind achizitionarea de avioane F16 a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de joi, la solicitarea ministrului Apararii, Nicolae Ciuca, el argumentand ca termenele din contract au fost deja amanate de doua ori. El a cerut de asemenea ca proiectul de lege sa fie apoi trimis la Parlament pentru a fi aprobat de urgenta. Dupa ce vor fi achizitionate, noile avioane de lupta vor ajunge la escadrila WARHAWKS de la Borcea.

Romania va achizitiona inca cinci avioane F16. Anuntul lui Klaus Iohannis

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a avizat, miercuri, un proiect de lege initiat de Guvern .

Romania va cumpara cinci noi avioane F16. Cat vor costa

Romania va achizitiona cinci avioane F-16 de la Portugalia, potrivit unui proiect de lege avizat, joi, de Guvern, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ministerul Apararii Nationale MApN). Propunerea legislativa va fi transmisa Parlamentului, pentru a fi dezbatuta si adoptata de urgenta.

Proiectul privind achizitionarea de avioane F16 a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern

Proiectul privind achizitionarea de avioane F16 a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de joi, la solicitarea ministrului Apararii, Nicolae Ciuca, el argumentand ca termenele din contract au fost deja amanate de doua ori. El a cerut de asemenea ca proiectul de lege sa fie apoi trimis la Parlament pentru a fi aprobat de urgenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )