Libnet.ro
UNICEF

00:07

Promisiunea facuta de primarul interimar al Capitalei. Bucurestenii trebuie sa aiba apa calda si agent termic

Antena3 Antena3,
Promisiunea facuta de primarul interimar al Capitalei. Bucurestenii trebuie sa aiba apa calda si agent termic

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Marin, a declarat, miercuri, ca da garantii ca bucurestenii nu vor ramane fara apa si caldura, iar ELCEN va primi banii necesari pentru a-si plati toti. continuă pe Antena3

Primarul interimar al Capitalei: Garantez ca bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Marin, a declarat, miercuri, ca da garantii ca bucurestenii nu vor ramane fara apa si caldura, iar ELCEN va primi banii necesari pentru a-si plati toti furnizorii.

Primarul interimar al Capitalei: La sedintele Consiliului General vor asista si bucurestenii. Se va introduce votul electronic pentru consilierii municipali

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a anuntat ca vrea ca la sedintele Consiliului General sa participe de acum inainte si bucurestenii si ca intentioneaza sa discute cu toti consilierii municipali in vederea introducerii votul electronic. La prima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care are loc saptamana viitoare, urmeaza sa participe 10 bucuresteni.

Inca o afacere controversata la Primaria Capitalei: Bucurestenii au platit 40 milioane de euro pentru reabilitarea sediului din bd. Elisabeta, dar lucrarile nu sunt gata nici dupa 5 ani

Lucrarile de amenajare interioara a sediului vechi al Primariei Bucuresti din bulevardul Regina Elisabeta au fost finalizate in proportie de circa 50%, a anuntat duminica primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin. Acesta spune ca lucrarile trebuie terminate, conform contractului cu constructorul, in mai 2016, insa se vor face eforturi sa fie gata in ianuarie 2016. Sorin Oprescu, primarul general al orasului aflat acum in arest, a promis de mai multe ori ca lucrarile vor fi gata in acest an. Pana la finalizarea lucrarilor, angajatii municipalitatii stau fara contract de inchiriere in cladirea de birouri de pe Splaiul Independentei nr.

Anunt important facut de primarul interimar al Capitalei. Ce se intampla cu pretul apei? E aliment de baza!

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Marin, a declarat, miercuri, ca i-a cerut directorului Autoritatii Municipale de Reglementare a Serviciilor Publice AMRSP) sa prezinte in CGMB cum s-a majorat.

Primarul interimar al Capitalei, nemultumit de stadiul lucrarilor de la sediul institutiei

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a declarat, duminica, ca este nemultumit de stadiul lucrarilor la sediul Primariei Municipiului Bucuresti si va discuta cu constructorul pentru ca acestea sa fie finalizate in ianuarie-februarie 2016.

Stadiul lucrarilor din Prelungirea Ghencea. Primarul interimar al Bucurestiului: Acum stabilim preturile terenurilor

Miercuri, in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, primarul interimar al Bucurestiului a declarat referitor la proiectul din Prelungirea Ghencea ca in acest moment se desfasoara procedura de exproprieri si se stabileste pretul terenurilor din zona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )