Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anunt important facut de primarul interimar al Capitalei. Ce se intampla cu pretul apei? E aliment de baza!

Antena3 Antena3,
Anunt important facut de primarul interimar al Capitalei. Ce se intampla cu pretul apei? E aliment de baza!

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Marin, a declarat, miercuri, ca i-a cerut directorului Autoritatii Municipale de Reglementare a Serviciilor Publice AMRSP) sa prezinte in CGMB cum s-a majorat. continuă pe Antena3

Primarul interimar al Capitalei: Garantez ca bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Marin, a declarat, miercuri, ca da garantii ca bucurestenii nu vor ramane fara apa si caldura, iar ELCEN va primi banii necesari pentru a-si plati toti furnizorii.

Primarul interimar al Capitalei: La sedintele Consiliului General vor asista si bucurestenii. Se va introduce votul electronic pentru consilierii municipali

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a anuntat ca vrea ca la sedintele Consiliului General sa participe de acum inainte si bucurestenii si ca intentioneaza sa discute cu toti consilierii municipali in vederea introducerii votul electronic. La prima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care are loc saptamana viitoare, urmeaza sa participe 10 bucuresteni.

Anunt important facut de NASA

NASA a anuntat, miercuri, ca Boeing va ramane pana in 2020 principalul furnizor pentru Statia Spatiala Internationala, scrie UPI. com. Contractul are o valoare de aproximativ 1,18 miliarde de dolari.

Promisiunea facuta de primarul interimar al Capitalei. Bucurestenii trebuie sa aiba apa calda si agent termic

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Marin, a declarat, miercuri, ca da garantii ca bucurestenii nu vor ramane fara apa si caldura, iar ELCEN va primi banii necesari pentru a-si plati toti.

Primarul interimar al Capitalei, nemultumit de stadiul lucrarilor de la sediul institutiei

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a declarat, duminica, ca este nemultumit de stadiul lucrarilor la sediul Primariei Municipiului Bucuresti si va discuta cu constructorul pentru ca acestea sa fie finalizate in ianuarie-februarie 2016.

Stadiul lucrarilor din Prelungirea Ghencea. Primarul interimar al Bucurestiului: Acum stabilim preturile terenurilor

Miercuri, in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, primarul interimar al Bucurestiului a declarat referitor la proiectul din Prelungirea Ghencea ca in acest moment se desfasoara procedura de exproprieri si se stabileste pretul terenurilor din zona.

Anunt important de la Wizz Air

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat, miercuri, lansarea unei noi rute, de la Bucuresti catre Birmingham, pretul biletelor pornind de la 179 de lei, scrie Mediafax. Zborurile vor incepe pe 22.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )