Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proprietarul unei pensiuni din Italia, criticat dur dupa ce a transmis unui cuplu de homosexuali: Nu acceptam gay si caini

Hotnews Hotnews,
 Proprietarul unei pensiuni din Italia, criticat dur dupa ce a transmis unui cuplu de homosexuali: Nu acceptam gay si caini

Proprietarul unei pensiuni s-a ales cu critici aspre in Italia dupa ce a decis sa nu primeasca un cuplu de homosexuali caruia i-a transmis: nu acceptam gay si caini, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Un barbat a murit pe strada. Se intorsese de curand din Italia

Un barbat din Focsani a murit dupa ce a cazut pe strada, scrie Monitorul de Suceava. Barbatul in varsta de 41 de ani se intorsese de curand din Italia. Acesta a murit luni.

Klaus Iohannis il decoreaza post-mortem pe politistul ucis pe peronul unei gari din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis il decoreaza post-mortem pe politistul ucis vineri pe peronul unei gari din judetul Suceava. Decizia are loc la propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan. Un politist din.

Cristian Pomohaci, criticat dur de colegii lui: Ar trebui sa se izoleze in munti

Aflat in plin scandal sexual, preotul Cristian Pomohaci nu se mai bucura de sprijinul colegilor sai. Multe fete bisericesti sunt revoltate dupa acest scandal si chiar isi doresc ca acesta sa.

Deces suspect al unei romance in Italia: Sora femeii contrazice verdictul de sinucidere

Decesul unei menajare din Romania in Milano ridica numeroase semne de intrebare. Mariana Odiga a fost gasita pe 9 iulie fara suflare cu 5 lovituri de cutite in piept si una in zona.

Deces suspect al unei romance in Italia: Sora femeii contrazice verdictul de sinucidere (FOTO)

Decesul unei menajare din Romania in Milano ridica numeroase semne de intrebare. Mariana Odica a fost gasita pe 9 iulie fara suflare cu 5 lovituri de cutite in piept si una in zona.

PANICA la bordul unei aeronave Turkish Airlines: Avion, deviat dupa o alerta falsa cu bomba

Un avion al companiei Turkish Airlines ce facea legatura intre Istanbul si Casablanca a fost deviat marti spre Alger din cauza unei alerte cu bomba care s-a dovedit a fi falsa, potrivit AFP, citat de.

DECIZIE de ULTIMA ORA luata de presedintele KLAUS IOHANNIS. La cateva ore dupa ce a aflat ca a fost omorat, presedintele...

Presedintele Klaus Iohannis il decoreaza post-mortem pe politistul ucis vineri pe peronul unei gari din judetul Suceava. Decizia are loc la propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan. Un politist din.

Doi lideri ai unei secte din Canada au fost gasiti vinovati de poligamie. Unul a avut 27 de sotii si 145 de copii

Doi lideri ai unei grupari religioase din Canada au fost gasiti vinovati de poligamie, informeaza presa internationala.

S-a spart rezervorul cu 1000 de tone de apa al unei fabrici din Tecuci. Apa a avariat o hala si 20 de masini, inclusiv doua TIR-uri

Rezervorul de apa de 1. 000 metri cubi apartinand fabricii de conserve din Tecuci a cedat sambata seara, iar valul de apa a avariat 18 masini si doua TIR-uri, a inundat o hala si mai multe anexe ale societatii comerciale, a declarat duminica purtatorul de cuvant al ISU Galati, Catalin Sion.

7 kg de carnati au ajuns pe acoperisul unei case din SUA

O familie din Florida a fost trezita sambata dimineata de niste zgomote puternice provenind de la 7 kg de carne inghetata care s-a izbit de acoperisul casei lor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )