Libnet.ro
UNICEF

07:45

7 kg de carnati au ajuns pe acoperisul unei case din SUA

Hotnews Hotnews,
 7 kg de carnati au ajuns pe acoperisul unei case din SUA

O familie din Florida a fost trezita sambata dimineata de niste zgomote puternice provenind de la 7 kg de carne inghetata care s-a izbit de acoperisul casei lor. continuă pe Hotnews

Trei persoane, intre care si un copil de opt ani, au ajuns la spital, dupa ce o masina a intrat in curtea unei case

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite, vineri seara, dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul si a intrat in curtea casei unei case din localitatea prahoveana Sotrile.

Instanta suprema din SUA accepta masurile antiimigratie dispuse de presedintlele Trump, dar cu unele derogari

Curtea Suprema de Justitie din SUA a dispus mentinerea interdictiilor impuse de presedintele Donald Trump la venirea refugiatilor, pana la o viitoare decizie a unei instante federale, dar permite o mai mare flexibilitate in cazul vizelor cetatenilor din sase tari din Orientul Mijlociu si Africa.

Curtea Suprema din SUA a dat o lovitura administratiei Trump in privinta refugiatilor

Curtea Suprema din SUA a dat ieri o lovitura administratiei Trump in privinta refugiatilor. Astfel, instanta a decis ca bunicii se numara printre rudele care pot ajuta cetatenii din sase tari musulmane vizate de restrictii la intrarea pe teritoriul Statelor Unite sa primeasca acces in tara, relateaza Associated Press.

Curtea Suprema din SUA a dat o lovitura administratiei Trump in privinta refugiatilor

Curtea Suprema din SUA a dat miercuri o lovitura administratiei Trump in privinta refugiatilor. Astfel, instanta a decis ca bunicii se numara printre rudele care pot ajuta cetatenii din sase tari musulmane vizate de restrictii la intrarea pe teritoriul Statelor Unite sa primeasca acces in tara, relateaza news. ro citand Associated Press.

Klaus Iohannis il decoreaza post-mortem pe politistul ucis pe peronul unei gari din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis il decoreaza post-mortem pe politistul ucis vineri pe peronul unei gari din judetul Suceava. Decizia are loc la propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan. Un politist din.

FOTO + VIDEO. BIAS 2017: Zeci de avioane, pe cerul Capitalei, intr-o spectaculoasa demonstratie aviatica. Publicul va putea urmari aeronave pilotate de militari din SUA, Germania, Marea Britanie si Turcia

Zeci de avioane militare din mai multe tari ale lumii vor survola, in weekend, cerul Capitalei, intr-un amplu spectacol aviatic ajuns la a noua editie.

FOTO + VIDEO. Zeci de avioane, pe cerul Capitalei, intr-o spectaculoasa demonstratie aviatica. Publicul va putea urmari aeronave pilotate de militari din SUA, Germania, Marea Britanie si Turcia

Zeci de avioane militare din mai multe tari ale lumii vor survola, in weekend, cerul Capitalei, intr-un amplu spectacol aviatic ajuns la a noua editie.

Caz real. Drama unei fete din orfelinat: El mi-a dat banii sa fac avort! Eu vreau copilul, dar nu stiu cum trebuie sa se poarte o mama

Mihaela a crescut la orfelinat. Dupa ce a implinit 18 ani si a fost nevoita sa plece din institutia statului, o familie cu inima mare i-a gasit serviciu. Apoi l-a cunoscut pe EL. Un tanar manierat de care s-a.

Cinci adolescenti din SUA au filmat moartea unui om fara sa incerce sa-l ajute. Nu vor fi pedepsiti

Cinci adolescenti din statul american Florida au filmat moartea unui barbat de 31 de ani in timp ce acesta se ineca intr-un lac.

Noul Ford Fiesta, produs doar in Germania si eliminat de la vanzare din SUA si alte piete mari

Noua generatie a saptea Ford Fiesta este produsa exclusiv in Germania, in uzina din Koln, iar comercializarea este rezevata pietelor din Europa, Orientul Mijlociu si unele tari din Africa, a declarat pentru 0-100. ro Robert Stiller, directorul gamei Ford Fiesta. Asadar, generatia abia lansata in Europa nu va ajunge in SUA si toata America de Nord), China si America Latina toate piete mari, dar nu neaparat pentru masini de clasa B.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )