Libnet.ro
UNICEF

21:31

O prostituata, cel mai mare datornic la bugetul local al municipiului Deva

Antena3 Antena3,
O prostituata, cel mai mare datornic la bugetul local al municipiului Deva

Cu amenzi care totalizeaza 67. 000 de lei, adunate de-a lungul mai multor ani, o prostituata din Deva este cel mai mare datornic la bugetul local, potrivit datelor centralizate de functionarii de la Serviciul Taxe si. continuă pe Antena3

Cel mai mare datornic din Deva, o prostituata. Cat are de platit femeia statului roman

O prostituata din Deva are cele mai mari datorii la bugetul local, astfel ca ea a adunat, de-a lungul anilor, amenzi de aproximativ 67. 000 de lei, potrivit datelor centralizate de functionarii de la Serviciul Taxe si Impozite.

Stocurile de titei din Statele Unite, la cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani

Furtunile care au avut loc in ultima perioada in Statele Unite ale Americii nu au reusit sa creasca semnificativ cererea de petrol, astfel ca stocurile au atins 500 de milioane de barili, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani, potrivit unei analize Saxo Bank citate de Agerpres.

Cel mai mare hotel din centrul Parisului ar putea fi instrainat

Detinatorul celui mai mare hotel din Paris, Le Meridien Etoile, analizeaza vanzarea proprietatii, spun surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg, adaugand ca aceasta cladire, situata la 15 minute de Arcul de Triumf, este evaluata la circa 400 de milioane de euro.

Aria protejata cu cel mai mare efectiv de ursi bruni din Europa, preferata de Ceausescu, a fost pradata de hoti. 160 de arbori au disparut

Una dintre cele mai importante arii protejate din tara, care potrivit studiilor are cel mai mare efectiv de ursi bruni din Europa, a fost pradata de hoti weekendul acesta. Nu mai putin de 160 de arbori au disparut din situl Natura 2000, unde obisnuia sa mearga la vanatoare Ceausescu.

INS: Salariul mediu brut a crescut, in decembrie. Care sunt sectoarele cel mai bine platite

Angajatii din domeniul fabricarii produselor de cocserie si al produselor obtinute din prelucrarea titeiului au avut, in luna decembrie, cel mai mare salariu mediu nominal net, de 5. 633 lei, iar cei din hoteluri si restaurante au avut cele mai mici salarii, de aproximativ 1. 165 lei, transmite, luni, Institutul National de Statistica INS).

in scurt timp se deschide noul mall din Timisoara, Shopping City. Are cel mai mare multiplex Cinema City din afara Capitalei si piscina semiolimpica

Galeria extinsa le va aduce timisorenilor mai multe branduri internationale de prestigiu si optiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Titlurile Impact, cel mai bun randament in urma reluarii achizitiilor de catre actionarul majoritar

Actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au inregistrat o apreciere de 17,39%, raportata la moneda euro, in perioada 29 ianuarie - 5 februarie 2016, reprezentand cea mai mare crestere la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Ridicarea pragului salarial mediu a dus la cea mai mare crestere a consumului din Europa

Pragul salarial mediu net a fost ridicat datorita cresterii salariului minim, urcand puterea de cumparare, iar pe acest fond, tara noastra a ajuns, in 2015, la o crestere a consumului de aproximativ 13%, fata de anul precedent, fiind cea mai mare din Europa, ne-a declarat Aurelian Dochia, analist economic.

FOTOGALERIE Cel mai practic vine la Geneva cu un nou nume si un interior mai luxos: GTC4Lusso

FF, cel mai practic si de familie model al marcii sport de lux italiene, lansat in 2011, primeste cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 3-13 martie) imbunatiri estetice si tehnice, dar si un nou nume: GTC4Lusso. Acest model se adauga in gama din acest an si nu este inca limpede daca FF va mai fi pastrat.

Ministerul Educatiei a inceput controlul la Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti / Noi detalii din discutiile dintre elevi: Media e cu un punct mai mare dupa ce s-a tarat - Filmul unui eveniment care a bulversat opinia publica

Ministerul Educatiei a inceput controlul la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti, dupa ce un elev ar fi obtinut un punct in plus la media la matematica tarandu-se in genunchi pana la catedra. Informatia a fost dezvaluita de mama unei fete de clasa a X-a si confirmata de discutiile pe WhatsApp intre elevi, puse la dispozitia presei de aceasta. Numerosi elevi, fosti elevi si profesori spun insa ca totul a fost doar o gluma si ii iau apararea profesorului. Insa potrivit discutiilor de pe WhatsApp puse la dispozitia presei de parinte, elevii ar fi planuit sa-l scape pe profesor, spunand ca totul ar fi fost o gluma care ar fi pornit de la ei, nu de la profesor. Tot in aceste discutii, elevii spun urmatoarele: Media lui . e cu un punct mai mare. Relevant este si urmatorul dialog: Deci ca sa iteleg si eu . s-a tarat in genunchi pt un punct in plus? / Da / Da. ) / Si sever i a dat un punct? / Da.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )