Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stocurile de titei din Statele Unite, la cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani

România Liberă România Liberă,
Stocurile de titei din Statele Unite, la cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani

Furtunile care au avut loc in ultima perioada in Statele Unite ale Americii nu au reusit sa creasca semnificativ cererea de petrol, astfel ca stocurile au atins 500 de milioane de barili, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani, potrivit unei analize Saxo Bank citate de Agerpres. continuă pe România Liberă

Anuntul facut de McDonalds Romania. Compania a inregistrat cel mai mare profit de la intrarea pe piata

McDonalds Romania a obtinut in 2015 cel mai mare profit de la intrarea pe piata, de peste 10 mil. euro, de peste doua ori mai mare decat in anul anterior si de peste zece ori mai mare decat in 2012, cel.

Cel mai mare hotel din centrul Parisului ar putea fi instrainat

Detinatorul celui mai mare hotel din Paris, Le Meridien Etoile, analizeaza vanzarea proprietatii, spun surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg, adaugand ca aceasta cladire, situata la 15 minute de Arcul de Triumf, este evaluata la circa 400 de milioane de euro.

Aria protejata cu cel mai mare efectiv de ursi bruni din Europa, preferata de Ceausescu, a fost pradata de hoti. 160 de arbori au disparut

Una dintre cele mai importante arii protejate din tara, care potrivit studiilor are cel mai mare efectiv de ursi bruni din Europa, a fost pradata de hoti weekendul acesta. Nu mai putin de 160 de arbori au disparut din situl Natura 2000, unde obisnuia sa mearga la vanatoare Ceausescu.

Apple planuieste sa acapareze Android printr-un numar din ce in ce mai mare de aplicatii

Gigantul din Cupertino a inceput asaltul asupra sistemului de operare al Google anul trecut, cand a lansat aplicatia Apple Music pentru Android. Dar se pare ca lucrurile nu se vor opri aici. Pe langa faptul ca Apple a introdus un nou update neobisnuit pentru Apple Music pe Android, care va permite utilizatorilor sa salveze muzica [].

Stocurile de petrol din SUA au ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii 80 de ani

Furtunile de zapada care au avut loc in ultima perioada in SUA nu au reusit sa creasca semnificativ cererea de petrol, astfel ca stocurile au atins 500 de milioane de barili, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani, potrivit unei analize Saxo Bank, transmite Agerpres.

INS: Salariul mediu brut a crescut, in decembrie. Care sunt sectoarele cel mai bine platite

Angajatii din domeniul fabricarii produselor de cocserie si al produselor obtinute din prelucrarea titeiului au avut, in luna decembrie, cel mai mare salariu mediu nominal net, de 5. 633 lei, iar cei din hoteluri si restaurante au avut cele mai mici salarii, de aproximativ 1. 165 lei, transmite, luni, Institutul National de Statistica INS).

in scurt timp se deschide noul mall din Timisoara, Shopping City. Are cel mai mare multiplex Cinema City din afara Capitalei si piscina semiolimpica

Galeria extinsa le va aduce timisorenilor mai multe branduri internationale de prestigiu si optiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Statele Unite si Arabia Saudita fac apel la incetarea focului si acces umanitar in Siria

Statele Unite si Arabia Saudita au lansat luni un apel la incetarea focului si acces umanitar in Siria, fara sa aduca acuzatii regimului de la Damasc si aliatului sau rus, inainte de o conferinta internationala programata in aceasta saptamana si consacrata razboiului in cauza, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Statele Unite vor instala un sistem antibalistic in Coreea de Sud. China se opune vehement

Statele Unite vor desfasura cat de curand posibil sistemul lor antibalistic numit Terminal High Altitude Area Defense THAAD) in Coreea de Sud, dupa ce sambata Coreea de Nord a lansat o racheta, a afirmat luni un purtator de cuvant al Pentagonului, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Romanii, oameni de afaceri de succes in Statele Unite, cu viza de investitor E-2

Multi dintre romanii care doresc sa ajunga in Statele Unite asteapta, cu nerabdare, introducerea Romaniei in programul Visa Waiver. Acest program, contrar zvonurilor, nu elimina necesitatea vizelor turistice pentru calatoria in SUA si nici nu implica accesul liber pe piata muncii de acolo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )