Libnet.ro
UNICEF

00:07

Protest la Bucuresti, dupa declaratiile ambasadorului SUA la Chisinau, privind unirea Moldovei cu Romania

România Liberă România Liberă,
Protest la Bucuresti, dupa declaratiile ambasadorului SUA la Chisinau, privind unirea Moldovei cu Romania

Unionistii din Bucuresti au strans, marti, 2. 000 de carti, pe care le-au depus la Universitate, in zona fantanii, in semn de protest fata de afirmatiile ambasadorului american la Chisinau, privind relatia Romaniei cu Republica Moldova. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase, reactie virulenta dupa afirmatiile ambasadorului SUA la Chisinau

Fostul premier Adrian Nastase a avut o reactie virulenta dupa afirmatiile ambasadorului SUA la Chisinau, potrivit carora ar respinge ideea unei eventuale uniri a Moldovei cu Romania. Ambasadorul.

EXCLUSIV Dan Dungaciu: Apara-ma, Doamne, de prieteni. Despre declaratiile ambasadorului american la Chisinau in zece puncte

A nu reactiona la declaratiile ambasadorului Statelor Unite in R. Moldova facute la postul public de televiziune 26 august 2016) este, din perspectiva romaneasca, o ipocrizie. Un parteneriat strategic nu se cladeste pe susoteli, taceri insidioase si inghitit de broaste geo)politice.

Protest la Bucuresti si Chisinau impotriva ambasadorului SUA, James Pettit

Platforma Unionista Actiunea 2012 organizeaza astazi o actiune de protest fata de declaratiile ambasadorului SUA la Chisinau, James D. Pettit, referitoare la identitatea populatiei din stanga Prutului, informeaza Timpul. md.

Tariceanu il cearta pe ambasadorului SUA la Chisinau de ochii lumii. Ce relatii a avut seful Senatului cu oamenii lui Putin

Presedintele Senatului il urecheaza pe ambasadorul american la Chisinau dupa ce acesta a concluzionat ca Basarabia nu e Romania, idee similara cu cea a propagandei ruse. Pe de alta parte, de-a lungul timpului, Calin Popescu-Tariceanu a avut o atitudine mai deschisa cand a fost vorba de relatiile sale cu oficiali apropiati de Kremlin.

Protest in Capitala: Unionistii au iesit in strada, dupa declaratiile controversate ale ambasadorului SUA la Chisinau (VIDEO)

Unionistii au protestat in centrul Capitalei fata de declaratiile ambasadorului Statelor Unite in Republica Moldova. Un covor de carti a fost depus in Piata Universitatii pentru ca diplomatul.

Dan Dungaciu: Apara-ma, Doamne, de prieteni. Despre declaratiile ambasadorului american la Chisinau in zece puncte

A nu reactiona la declaratiile ambasadorului Statelor Unite in R. Moldova facute la postul public de televiziune 26 august 2016) este, din perspectiva romaneasca, o ipocrizie. Un parteneriat strategic nu se cladeste pe susoteli, taceri insidioase si.

Tariceanu consulta conducerea Senatului pentru o declaratie referitoare la afirmatiile ambasadorului SUA la Chisinau

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se va consulta cu membrii Biroului Permanent si cu liderii grupurilor parlamentare, in legatura cu oportunitatea unei declaratii comune referitoare la afirmatiile ambasadorului SUA la Chisinau, James Pettit.

Protest cu carti de istorie impotriva ambasadorului SUA la Chisinau, organizat de Platforma Unionista Actiunea 2012 la Bucuresti

Zeci de persoane care sustin Platforma Unionista Actiunea 2012 au protestat, marti, in Piata Universitatii din Capitala, fata de declaratiile ambasadorului Statelor Unite la Chisinau, James Pettit, care a spus, pe 28 august, ca Republica Moldova nu e Romania.

Nu-l mai injurati pe James Pettit, el e platit sa apere interesele SUA. Si o face bine!

Un val de isterie a cuprins Moldova si o parte a clasei politice romanesti dupa declaratiile ambasadorului SUA la Chisinau James Pettit. Daca in ceea ce-i priveste pe unionistii de peste Prut, frustrarea poate fi inteleasa, in contextul luptei lor pentru pastrarea romanismului in tara vecina, reactiile de la Bucuresti sunt doar pozitionari electorale, care nu fac deloc bine Romaniei.

Ambasadorul SUA la Chisinau agita apele in Republica Moldova si in Romania

Declaratia ambasadorului SUA la Chisinau, James Pettit, ca Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent, in interiorul unor granite sigure, agita apele in Republica Moldova si in Romania. Fostul presedinte Traian Basescu spune ca acesta este un afront grosolan adus istoriei Romaniei, iar in Moldova a fost lansata o petitie online care prin care moldovenii cer expulzarea diplomatului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )