Libnet.ro
UNICEF

08:17

Protest in Capitala: Unionistii au iesit in strada, dupa declaratiile controversate ale ambasadorului SUA la Chisinau (VIDEO)

B1 B1,
Protest in Capitala: Unionistii au iesit in strada, dupa declaratiile controversate ale ambasadorului SUA la Chisinau (VIDEO)

Unionistii au protestat in centrul Capitalei fata de declaratiile ambasadorului Statelor Unite in Republica Moldova. Un covor de carti a fost depus in Piata Universitatii pentru ca diplomatul. continuă pe B1

Protest la Bucuresti, dupa declaratiile ambasadorului SUA la Chisinau, privind unirea Moldovei cu Romania

Unionistii din Bucuresti au strans, marti, 2. 000 de carti, pe care le-au depus la Universitate, in zona fantanii, in semn de protest fata de afirmatiile ambasadorului american la Chisinau, privind relatia Romaniei cu Republica Moldova.

Un om fara adapost a gasit un portofel plin cu bani pe strada. Dupa ce a dus obiectul la politie, viata i s-a schimbat total

Viata lui Waralop, 44 de ani, din Thailanda, s-a schimbat brusc in ziua in care a gasit pe strada un portofel Hermes cu 500 de euro in el, o suma uriasa pentru un thailandez de rand. Barbatul s-a dus direct la politie,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )