Libnet.ro
UNICEF

11:45

PROTEST DIASPORA. Ce scrie presa internationala despre protestul de la Bucuresti

Antena3 Antena3,
PROTEST DIASPORA. Ce scrie presa internationala despre protestul de la Bucuresti

PROTEST DIASPORA Zeci de mii de romani care traiesc in strainatate s-au adunat vineri, la Bucuresti, la un protest antiguvernamental, cerand guvernului de stanga sa demisioneze si acuzand coruptia si. continuă pe Antena3

Ce scrie presa internationala despre mitingul diasporei

Reuters spune ca mii de oameni s-au adunat la un miting de protest, care a fost organizat de diaspora romana si care are drept tinta coruptia indradacinata din institutiile statului, veniturile mici si tentativele PSD de a slabi sistemul de justitie.

Presa internationala scrie despre protestul de vineri al diasporei, din Piata Victoriei din Capitala

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press, citata de ABC News, New York Times si The Washington Post.

PROTEST DIASPORA. Totul despre mitingul Diasporei de astazi

PROTEST DIASPORA Diaspora acasa este genericul sub care romanii aflati in strainatate se vor strange vineri, in Piata Victoriei din Capitala, la un protest anuntat pe retelele de.

Ce scrie presa internationala despre mitingul diasporei si violentele care au avut loc

Protestele de vineri seara au fost in atentia presei de pe tot globul, date fiind violentele care au izbucnit in Piata Victoriei, intre unii protestatari si fortele de ordine.

PROTEST DIASPORA. Cinci persoane expuse la spray-uri

Cinci persoane au fost expuse la substantele lacrimogene dispersate de catre jandarmi la mitingul Diasporei, care se desfasoara, vineri, in Piata Victoriei. Au fost cinci.

Protest diaspora: Cine isi asuma responsabilitatea pentru mitingul din 10 august

Pe data de 10 august este programat de cateva saptamani un protest diaspora. in teorie, ar fi trebuit sa se adune un milion de romani din tara si din strainatate. Din pacate, detaliile organizatorice pericliteaza mitingul de vineri. Federatia Romanilor de Pretutindeni a postat pe Facebook in urma cu aproximativ o luna primele detalii referitoare [].

Presa straina, despre incidentele din Piata Victoriei

Presa internationala vorbeste despre incidentele de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. Jurnalistii Associated Press scriu ca expatriatii romani, sositi din intreaga Europa pentru a participa la.

PROTEST DIASPORA. Anuntul facut de Politia Romana inainte de protestul Diasporei

Avand in vedere informatiile vehiculate in spatiul public, conform carora mai multe autovehicule au fost oprite, in mai multe localitati din tara, precum si la intrarea in municipiul Bucuresti, si nu li.

Fifor, despre protestul Diasporei: Este un protest politic. Ne dorim sa fie pasnic si sa nu se dea curs provocarilor

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale, si sa nu se dea curs provocarilor pe care spune ca le-a vazut in ultima vreme. Fifor a declarat ca de aproape doi ani se guverneaza sub o presiune extraordinara, desi actualul guvern este perfect legitim, potrivit News. ro.

Fifor, despre protestul diasporei: Este un protest politic, ne dorim sa fie pasnic

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )