Libnet.ro
UNICEF

10:45

PROTEST ROSIA MONTANA. Aproximativ 2000 de persoane, in mars spre Universitate.

România Liberă România Liberă,
PROTEST ROSIA MONTANA. Aproximativ 2000 de persoane, in mars spre Universitate.

Aproximativ 2. 000 de persoane au plecat din cartierul Militari spre Universitate, in cea de-a sasea duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Protestatarii au inceput sa vina pe strada Dezrobirii, in zona statiei de metrou Gorjului din cartierul Militari, incepand de la ora 16. 00, cu steaguri, pancarte si mesaje contra exploatarii miniere cu cianuri, dar si a gazelor de sist. Manifestantii au plecat in mars in jurul orei 17. 00, pe . continuă pe România Liberă

PROTEST ROSIA MONTANA. Protestatarii din Capitala au ajuns in Piata Universitatii, ...

Protestatarii fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns, duminica seara, in Piata Universitatii, dupa aproximativ trei ore de mars, la care au participat aproximativ 7. 000 de persoane, circulatia fiind blocata in intersectia de la Universitate. Manifestantii care au ajuns in mars in Piata Universitatii au ocupat strada si trotuarele. Circulatia in intersectia de la Universitate, dar si pe bulevardele Bratianu, Balcescu, Carol I si Regina Elisabeta este blocata. In Piata .

Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana si in tara: mii de persoane au manifestat la Cluj, Iasi, Alba Iulia, Cimpeni (Alba), Sinca Noua (Brasov)

Aproximativ 3. 000 de persoane, majoritatea studenti, au protestat duminica seara, in centrul orasului Cluj-Napoca, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Si in Piata Unirii din Iasi s-au adunat, duminica dupa-amiaza, circa 200 de persoane, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana. Sute de persoane au protestat de asemenea in judetul Alba, la Alba Iulia si Cimpeni, si in comuna Sinca Noua din judetul Brasov.

Circa 200 de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului Rosia Montana

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, duminica, in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi in mars catre Complexul studentesc Tudor.

Peste 200 de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului Rosia Montana

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, duminica, in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi in mars catre Complexul studentesc Tudor.

Proteste in toata tara fata de proiectul de Rosia Montana.

Cateva sute de persoane au protestat, duminica seara, la Alba Iulia si Campeni, solicitand respingerea proiectului minier de la Rosia Montana, ambele actiuni de protest fiind autorizate, transmite Mediafax. Cea mai mare actiune de protest a avut loc la Campeni, unde peste 300 de persoane s-au adunat in centrul orasului purtand steaguri tricolore si pancarte cu mesaje impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Oamenii au scandat lozinci precum Apusenii nu vor cianura sau Pastrati .

Circa 2000 de persoane care se opun proiectului Rosia Montana, in mars spre Universitate

Aproximativ 2. 000 de persoane au plecat din cartierul Militari spre Universitate, in cea de-a sasea duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, coloana de manifestanti.

LIVE TEXT O noua zi de proteste fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Manifestantii au plecat in mars spre Piata Universitatii. Circulatia este blocata pe traseu

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta o noua zi de mobilizare in Capitala, duminica, 6 octombrie, de data aceasta pe un traseu care porneste de pe strada Rosia Montana colt cu Dezrobirii) la ora 17:00, pentru a ajunge in Piata Universitatii, cu oprire la Palatul Cotroceni. ---------------Ora 19. 45 S-a intrat pe bd. Kogalniceanu. Circulatia este inchisa atat pe Kogalniceanu, cat si pe bd. Regina Elisabeta. Ora 19. 19 Dupa aproximativ 25 de minute in care a stat in fata Cotroceniului, coloana se pune iar in miscare. S-a scandat impotriva presedintelui Basescu, dar si a lui Ponta si Antonescu. Cel mai mult s-a scandat Demisia, dar si lozinci impotriva proiectului Rosia Montana si a gazelor de sist. Ora 19. 11 Potrivit unei numaratori neoficiale a jandarmilor, la aceasta ora participa la protest in jur de 6. 000 de oameniOra 19. 05 Se scandeaza Demisia, Jos Basescu, Ponta si Antonescu. Ora 19. 02 Manifestantii s-au oprit putin la poarta Cotroceniului si s-a scandat Demisia. O parte dintre ei au vrut sa continue drumul. Au fost certuri intre unii protestatari. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

FOTO VIDEO 100 de moti din Apuseni au cerut la Alba Iulia stoparea proiectului Rosia Montana

Opozantii proiectului minier de la Rosia Montana nu renunta la proteste. in Aba, nucleul dur al protestatarilor s-a format in Cimpeni. Aproximativ 100 de persoane din acest oras si din alte localitati ale Muntilor Apuseni au organizat joi, la Alba Iulia, un miting, urmat de un mars de protest.

UPDATE A cincea duminica de mars impotriva proiectului Rosia Montana. Cei 7.000 de protestatari se indreapta spre Piata Universitatii

Bucurestenii care sunt impotriva proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana au anuntat ca vor marsalui pentru a cincea oara prin Capitala, incercand sa informeze vestul Bucurestiului despre ce presupune exploatarea.

UPDATE A cincea duminica de mars impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Protestatarii se apropie de Palatul Cotroceni

Bucurestenii care sunt impotriva proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana au anuntat ca vor marsalui pentru a cincea oara prin Capitala, incercand sa informeze vestul Bucurestiului despre ce presupune exploatarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )