Libnet.ro
UNICEF

14:00

Protest al transportatorilor si taximetristilor din COTAR in fata Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest al transportatorilor si taximetristilor din COTAR in fata Guvernului

Transportatorii si taximetristii din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) participa, astazi, la un protest in fata sediului Guvernului fata de ceea ce ei numesc pirateria de pe piata, desfasurata in special prin platforma Uber. continuă pe Ziarul Bursa

Transportatorii si taximetristii COTAR protesteaza de la ora 9.30 in fata Guvernului. Traficul este restrictionat toata ziua pe Soseaua Kiseleff

Transportatorii si taximetristii din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) participa, miercuri, la un protest in fata sediului Guvernului fata de ceea ce ei numesc pirateria de pe piata, desfasurata in special prin platforma Uber. Politia a anuntat ca traficul va fi restrictionat pe Soseaua Kiseleff, de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, de la ora 5. 00 si pana la 22. 00, ca urmare a actiunii de protest.

Protest al transportatorilor si taximetristilor din COTAR in fata Guvernului

Transportatorii si taximetristii din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) participa, astazi, la un protest in fata sediului Guvernului fata de ceea ce ei numesc pirateria de pe piata, desfasurata in special prin platforma Uber.

UPDATE Taximetristii protesteaza in Piata Victoriei impotriva Uber / Traficul este restrictionat toata ziua pe Soseaua Kiseleff

UPDATE Cateva sute de taxiuri si microbuze s-au strans in mijlocul Pietei Victoriei, unde protesteaza impotriva Uber, intr-un zgomot foarte puternic de vuvuzele.

FOTO UPDATE Taximetristii protesteaza in Piata Victoriei impotriva Uber / Traficul este restrictionat toata ziua pe Soseaua Kiseleff

UPDATE Cateva sute de taxiuri si microbuze s-au strans in mijlocul Pietei Victoriei, unde protesteaza impotriva Uber, intr-un zgomot foarte puternic de vuvuzele.

Protest al transportatorilor si taximetristilor in fata Guvernului, fata de platforma Uber. Trafic restrictionat pe Soseaua Kiseleff

Transportatorii si taximetristii din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) au declansat, miercuri dimineata, un protest in fata sediului Guvernului fata de platforma Uber.

Protest al transportatorilor si taximetristilor impotriva Uber si a pirateriei din piata: Pana la 6.000 de masini sunt asteptate miercuri si joi in fata Guvernului

Taximetristii si transportatorii rutieri membri ai Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) vor protesta miercuri si joi in fata Guvernului pentru a cere scoaterea in afara legii a UBER si a platformelor tehnologice online similare care ar presta servicii de taximetrie in mod neautorizat si nefiscalizat, dar si pentru a cere eliminarea pirateriei din aceasta piata, a anuntat marti confederatia. Conform aprobarii Consiliului General al Primariei Bucuresti, protestatarii pot aduce in fata sediului Guvernului pana la 6. 000 de masini - taxiuri, autobuze si microbuze, urmand a fi afectat si transportul din judetul Ilfov.

Taximetristii pregatesc proteste impotriva Uber in fata Guvernului

Doua proteste impotriva Uber vor avea loc in aceasta saptamana, in Bucuresti, acestea fiind organizate de catre COTAR. COTAR este Confideratia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania, iar taximetristii si transportatorii care fac parte din aceasta vor organiza doua proteste in fata sediului Guvernului, unul pe 26 aprilie si altul pe 27 aprilie. Acestia protesteaza [].

Transportatorii si taximetristii protesteaza in fata Guvernului. Traficul pe Soseaua Kiseleff va fi restrictionat

Transportatorii si taximetristii din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) participa, miercuri, la un protest in fata sediului Guvernului fata de ceea ce ei nu.

Taximetristii protesteaza impotriva Uber. Piata Victoriei va fi ocupata miercuri si joi

Taximetristii si transportatorii rutieri vor protesta miercuri si joi in fata Guvernului pentru a cere scoaterea in afara legii a UBER si a platformelor tehnologice online similare, a anuntat marti confederatia. Protestatarii pot aduce in fata sediului Guvernului pana la 6. 000 de masini - taxiuri, autobuze si microbuze, urmand a fi afectat si transportul din judetul Ilfov.

Taximetristii PROTESTEAZA miercuri in fata Guvernului; trafic restrictionat pe Soseaua Kiseleff

Transportatorii si taximetristii din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) participa, miercuri, la un protest in fata sediului Guvernului fata de ceea ce ei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )