Libnet.ro
UNICEF

07:15

Proteste de amploare in marile orase din Germania: Mii de oameni au iesit in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de preconizatele parteneriate comerciale cu SUA si Canada

B1 B1,
Proteste de amploare in marile orase din Germania: Mii de oameni au iesit in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de preconizatele parteneriate comerciale cu SUA si Canada

Mii de germani au iesit in strada la Koln pentru a protesta fata de planuitele parteneriate comerciale cu SUA si Canada, TTIP si CETA, informeaza Deutsche Welle. Purtand perechi de pantofi de. continuă pe B1

TOP cele mai bogate orase din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat te costa sa ajungi aici

Cele mai bogate orase din lume au fost dezvaluite de compania de consultanta Arcadis, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi.

Calarasi - Palm Beach de Romania: Moda infratirilor intre orase din ce mai in voga pentru localitatile mici, dar fara avantaje concrete (VIDEO)

Moda infratirii internationale a fost preluata si de autoritatile romane! in mod normal infratirea cu localitati din lumea larga ar trebui sa aduca schimburi culturale sau.

Masina liderului partidului antiimigratie din Germania a fost incendiata

Indivizi ramasi neidentificati au incendiat in cursul noptii de vineri spre sambata masina liderului formatiunii nationaliste Alternativa pentru Germania AfD), Frauke Petry .

FOTO+VIDEO. Rascoala pe strazile din Germania. Bandele neonaziste s-au incaierat cu imigrantii care au pornit bataia. Politistii au fost si ei atacati chiar de cei pe care ii aparau

Refugiatii si gruparile neonaziste au dus o batalie crancena pe strazile din estul Germaniei, arbitrati de fortele de ordine, care au incercat sa-i apere pe imigranti, cu mult mai putini combatanti decat adversarii lor, in raport de 1 la 5, scrie tabloidul britanic The Daily Mail.

Actorul Nicolas Cage a primit o stea pe Walk of Fame din Germania

Actorul american Nicolas Cage si-a dezvelit vineri steaua de pe Walk of Fame din Oldenburg, un oras din nordul Germaniei, care isi are propriul bulevard cu stele dedicat starurilor.

Cea mai mare banca din Germania, in colaps: Actiunile s-au prabusit dupa amenda record primita in SUA

Actiunile Deutsche Bank au scazut intr-un ritm alarmant, cu 8%, la 12,10 euro pe actiunie, dupa ce a fost banca a fost amendata cu 14 miliade de dolari de catre Departamentul de Justitie din SUA, cu scopul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )