Libnet.ro
UNICEF

13:00

TOP cele mai bogate orase din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat te costa sa ajungi aici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai bogate orase din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat te costa sa ajungi aici

Cele mai bogate orase din lume au fost dezvaluite de compania de consultanta Arcadis, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai valoroasa culoare din lume, folosita cu 1800 de ani mai devreme decat se credea initial

Indigoul, cea mai valoroasa culoare din lume si cea pe care o gasim astazi in blugii pe care ii purtam zilnic, era folosita inca de acum 6200 de ani in Anzi. Una dintre cele mai importante inventii ale civilizatiei noastre a fost fabricarea textilelor, oamenii avand posibilitatea de a tese si de a colora haine.

Este haos in mai multe orase din tara, odata cu protestele transportatorilor. Se circula extrem de greu

Este haos in mai multe orase din tara, odata cu protestele transportatorilor. La Brasov a fost blocata soseaua de centura, dupa zeci de tiruri au iesit in trafic si au circulat cu 20 de kilometri.

[P] Reduceri de pana la 40% la cele mai bune restaurante din tara

Foodpanda te invita la festival! Pentru ca romanii sunt gurmanzi si apreciaza preparatele de calitate, fie ca sunt romanesti, chinezesti sau grecesti, Foodpanda a adus impreuna cele mai bune restaurante din tara, la un adevarat festival al gustului.

Modelul Islandez: Reykjavik va deveni cel mai eco oras din lume, dupa ce va trece prin schimbari radicale. Intre timp, in Romania, sunt promise vise

Reykjavik, capitala Islandei, una dintre cele mai izolate tari ale Europei, ar urma sa treaca prin schimbari radicale in urmatorii 20 de ani, autoritatile planuind eliminarea completa emisiilor de carbon, prin promovarea vechiculelor electrice si.

Modelul islandez: Reykjavik va deveni cel mai eco oras din lume, dupa ce va trece prin schimbari radicale. Intre timp, in Romania, sunt promise vise

Reykjavik, capitala Islandei, una dintre cele mai izolate tari ale Europei, ar urma sa treaca prin schimbari radicale in urmatorii 20 de ani, autoritatile planuind eliminarea completa emisiilor de carbon, prin promovarea vechiculelor electrice si.

TOP 2016: Care este orasul din lume in care se traieste cel mai bine

Un top anual al oraselor,in care se iau in considerare criterii precum transportul, pretul chiriei, sustenabilitatea si cultura, arata care este orasul in care se traieste cel mai bine,.

A terminat sapte maratoane si sapte ultramaratoane pe toate cele sapte continente. Ea e cea mai rezistenta alergatoare din lume. Afla povestea ei

Adriana Istrate este un exemplu pentru toti amatorii de sport. A reusit performanta de a termina sapte maratoane si sapte ultramaratoane pe toate cele sapte continente, in mai putin de 10 luni, stabilind.

Cel mai scump gem din lume, produs in Romania

O locuitoare din Viscri, satul transilvanean indragit de Printul Charles al Marii Britanii unde detine cateva proprietati, face un gem care se vinde cu 365 de euro borcanul, in toata Europa,.

Vorbesc cu Dumnezeu aproape in fiecare zi. incerc sa ii cer cat mai putin, pentru ca, oricum, El vede si imi da. Teo vorbeste despre cele mai importante lucruri din viata sa

Teo Trandfir este una dintre cele mai iubite prezentatoare din showbizul autohton. Fire dezinvolta, mereu gata sa spuna ce simte, Teo a intrat pe sub pielea romanilor cu usurinta. intr-un.

Cele mai luxoase apartamente din Arad din urma cu un secol

Acum mai bine de 130 de ani pe principalul bulevard din Arad avea sa fie ridicat un palat care adapostea printre cele mai luxoase apartamente din oras. De asemenea, in spatele palatului se intindeau curtea si gradina, proiectate intr-un mod complex pentru acea vreme.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )