Libnet.ro
UNICEF

06:15

Protestul Diasporei: Incidente incredibile in Piata. Cel putin doi jandarmi au fost scosi din dispozitiv si batuti de ultrasi/ Reactia jandarmilor a fost dura si a afectat si protestatarii pasnici

Hotnews Hotnews,
 Protestul Diasporei: Incidente incredibile in Piata. Cel putin doi jandarmi au fost scosi din dispozitiv si batuti de ultrasi/ Reactia jandarmilor a fost dura si a afectat si protestatarii pasnici

Violentele au escaldat in Piata Victorie. Dupa ce jandarmii au dat cu gaze lacrimogene in toata piata si au incercat sa intre in multime, mai multi ultrasi au reusit sa scoata din dispozitiv cel putin doi jandarmi, dintre care o femeie, si au inceput sa-i loveasca. Dupa ce in prima faza, jandarmii prinsi la mijloc au parut abandonati de colegii lor, acestia au intervenit ulterior in forta cu grenade lacrimogene si tunuri de apa incercand sa elibereze total locul, violenta lor fiind indreptata impotriva tuturor protestatarilor pasnici. UPDATE: Potrivit Digi24, protestatarii ar fi furat doua arme de la jandarmii prinsi in ambuscada. continuă pe Hotnews

Protestul Diasporei: Incidente incredibile in Piata. Cel putin doi jandarmi au fost scosi din dispozitiv si batuti de huligani/ Reactia jandarmilor a fost dura si a afectat si protestatarii pasnici

Violentele au escaldat in Piata Victorie. Dupa ce jandarmii au dat cu gaze lacrimogene in toata piata si au incercat sa intre in multime, mai multi huligani au reusit sa scoata din dispozitiv cel putin doi jandarmi, dintre care o femeie, si au inceput sa-i loveasca. Dupa ce in prima faza, jandarmii prinsi la mijloc au parut abandonati de colegii lor, acestia au intervenit ulterior in forta cu grenade lacrimogene si tunuri de apa incercand sa elibereze total locul, violenta lor fiind indreptata impotriva tuturor protestatarilor pasnici. UPDATE: Potrivit Digi24, protestatarii ar fi furat doua arme de la jandarmii prinsi in ambuscada.

Protestul diasporei: unde vor fi azi mitinguri si ce spune Dragnea

Astazi, 10 august 2018, este programat protestul diasporei. Cu un pic de noroc, evenimentul s-ar putea sa adune la un loc cei mai multi protestatari impotriva regimului PSD. in Piata Victoriei din Bucuresti, se vor intalni astazi romani din toate colturile lumii. Primele detalii despre protestul diasporei au ajuns online in urma cu aproximativ doua [].

Olguta, despre protestul Diasporei: S-au platit autobuze, autocare! Nu aud decat o injuratura...

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca protestul Diasporei nu este, de fapt, al Diasporei, caci oamenii stransi in Piata Victoriei au fost adusi cu autobuzele si autocarele de la alte partide. Ea a mai spus ca,.

Sute de ploiesteni au pelcat la protestul Diasporei din Bucuresti Nu mai vrem sa fim generatia de sacrificiu

Sute de ploiesteni au pelcat, vineri, la Bucuresti pentru a participa la protestul Diasporei. Multi dintre ei si-au dat intalnire in diferite puncte ale Ploiestiului pentru a pleca in grup catre Capitala.

VIDEO Sute de ploiesteni au plecat la protestul Diasporei din Bucuresti: Nu mai vrem sa fim generatia de sacrificiu

Sute de ploiesteni au plecat, vineri, la Bucuresti pentru a participa la protestul Diasporei. Multi dintre ei si-au dat intalnire in diferite puncte ale Ploiestiului pentru a pleca in grup catre Capitala.

VIDEO Sute de ploiesteni au pelcat la protestul Diasporei din Bucuresti Nu mai vrem sa fim generatia de sacrificiu

Sute de ploiesteni au pelcat, vineri, la Bucuresti pentru a participa la protestul Diasporei. Multi dintre ei si-au dat intalnire in diferite puncte ale Ploiestiului pentru a pleca in grup catre Capitala.

Cel putin 11 morti intr-un val de violente la Chicago

Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite in incidente armate multiple la Chicago, in weekend, cele mai multe atribuite unor ganguri care afecteaza viata celui de-al treilea oras american, relateaza AFP.

LIVETEXTFOTO VIDEOMitingul Diasporei a nceput nca de dimineata / Cteva sute de persoane s-au adunat deja n Piata Victoriei / Un barbat care a lovit protestatari, ridicat de jandarmi

Protestatarii au inceput sa se adune in Piata Victoriei pentru mitingul Diasporei inca de vineri dimineata, la orele pranzului fiind deja in fata Guvernului cateva sute de persoane, in conditiile in care majoritatea evenimentele de pe Facebook anunta mobilizarea incepand cu ora 15:00 si 18:00. Printre manifestanti sunt numerosi romani veniti din Italia, Spania, Franta, Belgia, Republica Moldova, Germania, Statele Unite, etc. , dar si din multe orase din tara. Sloganul anti-PSD al verii este peste tot: in scandari, pe tricouri si pancarte, sau chiar ilustrat pe umbrele. 31 De la o tribuna improvizata se scandeaza mesaje anti-PSD, iar lumea huiduie si sufla in vuvuzele14:27 Imagini postate pe Facebook in urma cu doua ore arata o coloana de masini aflata la Slatina si care se indrepta spre Bucuresti, pentru a participa la protestul Diasporei13. 44Un barbat imbracat in costum traditional, vazut de unul din reporterii HotNews. ro de la fata locului cum a lovit cel putin doi protestatari. a fost ridicat de jandarmi. Acesta era agitat inca dinainte de a-i lovi pe oameni, asa ca jandarmii erau in apropierea lui. VIDEO in articol)13. 17Ce misto e sa protestezi13. 14 in fata Guvernului se scandeaza DNA, sa vina sa va ia!12:50 Circa 50 de persoane cu steaguri tricolore scandeaza in Piata Universitatii impotriva PSD: Sunteti un partid de hoti, de corupti si mafioti, Uniti salvam toata Romania, Justitie, nu coruptie12. 36 Numarul protestatarilor din zona imprejmuita cu garduri a ajuns la cateva sute, altii continua sa vina. in Piata e galagie mare, se suna aproape continuu din vuvuzele si se scandeaza contra PSD: Sa se auda tare-tare, sa se auda la munte si la mare - M.

Un nou incident in Piata Victoriei: Jandarmii au ridicat un barbat care ar fi lovit manifestantii

Un nou incident la mitingul diasporei din Piata Victoriei! Jandarmii au intervenit si au ridicat din multime un barbat imbracat in costum popular care ar fi lovit cel putin doi dintre protestatari, scrie.

Protestul diasporei, organizat si la Timisoara. Mitingul, programat la ora 19.00 in Piata Victoriei

Timisorenii sunt asteptati vineri seara de la ora 19. 00, in Piata Operei pentru un nou protest rezist. Chiar daca liderii miscarilor civice care au organizat pana acum protestele de la Timisoara s-au dus la Bucuresti, timisorenii sunt asteptati sa fie solidari cu romanii din diaspora care protesteaza in Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )