Libnet.ro
UNICEF

17:30

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

Antena3 Antena3,
Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

UPDATE - Manifestatia din Piata Victoriei din Capitala - unde cateva mii de oameni au protestat fata de modificarea codurilor penale - s-a incheiat dupa aproximativ cinci ore. in timpul protestelor, au avut. continuă pe Antena3

Momente incredibile la protestul din Piata Victoriei: Mihai Sora a fost incercuit de jandarmi (FOTO)

La 101 de ani, Mihai Sora a venit in Piata Victoriei din Capitala pentru a participa la protestul impotriva modificarilor la codul de procedura penala. Acesta lucru a fost bine primit de participanti, dar a dus.

Alina Mungiu-Pippidi, referitor la protestul din Piata Victoriei: Ma ingrijoreaza destul de mult ce vad in aceasta seara. Avem un grup de oameni care sunt foarte provocatori

Alina Mungiu-Pippidi s-a aratat foarte ingrijorata de felul in care se desfasoara protestele indreptate impotriva PSD. Ma ingrijoreaza destul de mult ce vad in aceasta seara, in ciuda faptului .

Alina Mungiu-Pippidi, despre protestul din Piata Victoriei: Avem un grup de oameni care sunt foarte provocatori. Menirea lor este sa provoace o interventie in forta a jandarmilor (VIDEO)

Alina Mungiu-Pippidi si-a exprimat, in direct pentru Stirile B1TV, ingrijorarea privind felul in care au ajuns protestele impotriva PSD, afirmand ca vede in multimea un grup de persoane care doreste doar sa.

Jandarmeria Capitalei: Sase persoane, conduse la sectie in urma incidentelor din Piata Victoriei

Jandarmii au condus la sectie sase persoane in urma incidentelor produse la protestul din Piata Victoriei. in urma incidentelor din Piata Victoriei provocate de un grup de persoane care au blocat traficul pe.

Jurnalist german, ridicat de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei . Jandarmeria romana nu considera ca jurnalistii, chiar si cei straini, au vreun drept sa participe

Un jurnalist german a fost ridicat de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei, la care s-au adunat mii e oameni pentru a cere demisia Guvernului. Colegul nostru, jurnalistul german Paul Arne Wagn.

Protestele din Piata Victoriei: Doua persoane au fost ridicate de jandarmi si amendate cu 4.500 de lei

Doua persoane au fost ridicate de jandarmi si sanctionate cu amenzi in valoare totala de 4. 500 de lei, pentru instigare la actiuni violente cu intentia de tulburare a adunarii publice, in timpul manifestatiei de miercuri seara din Piata Victoriei, potrivit Jandarmeriei Bucuresti.

Statul vrea sa imprumute 4 miliarde de lei de la populatie. Teodorovici, ironii adresa celor din Piata Victoriei: Poate cumpara si dansii titluri de stat

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a facut miercuri glume la adresa jurnalistilor si protestatarilor aflati in Piata Victoriei in timp el anunta lansarea emisiunii de titluri de stat pentru populatie Tezaur, editia Centenar.

Statul vrea sa imprumute 4 miliarde de lei de la populatie. Teodorovici, ironii la adresa celor din Piata Victoriei: Poate cumpara si dansii titluri de stat

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a facut miercuri glume la adresa jurnalistilor si protestatarilor aflati in Piata Victoriei in timp el anunta lansarea emisiunii de titluri de stat pentru populatie in cadrul programului Tezaur, editia Centenar.

Protest marcat de violente in Piata Victoriei: Mai multe persoane au fost urcate in duba. Jandarmii au trebuit sa intervina toata seara (FOTO, VIDEO)

Vremea protestelor pasnice din Piata Victoriei pare sa se fi incheiat. Manifestatia de joi seara a fost marcata de numeroase incidente dupa ce mai multi dintre cei prezenti au refuzat sa respecte indicatiile.

PROTESTE cu imbranceli in Piata Victoriei. O femeie a fost luata cu un echipaj SMURD

Cateva mii de persoane au protestat in Piata Victoriei, nemultumiti de adoptarea modificarilor la Codul de procedura penala. Au existat si incidente. Zeci de protestatari s-au asezat pe carosabil, in semn.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )