Libnet.ro
UNICEF

19:15

Jurnalist german, ridicat de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei . Jandarmeria romana nu considera ca jurnalistii, chiar si cei straini, au vreun drept sa participe

Antena3 Antena3,
Jurnalist german, ridicat de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei . Jandarmeria romana nu considera ca jurnalistii, chiar si cei straini, au vreun drept sa participe

Un jurnalist german a fost ridicat de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei, la care s-au adunat mii e oameni pentru a cere demisia Guvernului. Colegul nostru, jurnalistul german Paul Arne Wagn. continuă pe Antena3

Jurnalistul german, ridicat de jandarmi, a realizat un documentar despre Liviu Dragnea, n Teleorman

Jurnalistul german Paul Arne Wagner care a realizat un documentar despre Liviu Dragnea, in judetul Teleorman, intitulat Aici nu-l avem decat pe Dragnea, a fost ridicat de jandarmi, miercuri seara in timpul protestului din Piata Victoriei.

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

UPDATE - Manifestatia din Piata Victoriei din Capitala - unde cateva mii de oameni au protestat fata de modificarea codurilor penale - s-a incheiat dupa aproximativ cinci ore. in timpul protestelor, au avut.

Jandarmeria Capitalei: Sase persoane, conduse la sectie in urma incidentelor din Piata Victoriei

Jandarmii au condus la sectie sase persoane in urma incidentelor produse la protestul din Piata Victoriei. in urma incidentelor din Piata Victoriei provocate de un grup de persoane care au blocat traficul pe.

LIVEVIDEO Protest n Bucuresti / Aproape 4.000 de manifestanti, n Piata Victoriei /Un jurnalist german, ridicat de jandarmi si bagat n dubaUPDATE

Aproape 4. 000 de persoane protesteaza miercuri seara in Piata Victoriei din Bucuresti. Acestia sunt nemultumiti de modificarea Codului de procedura penala. Numerosi jandarmi, unii echipati de interventie, au fost mobilizati in zona. Mai multi manifestanti au fost ridicati de fortele de ordine,printre acestia si un jurnalist german care a realizat un documentar despre Liviu Dragnea, in Teleorman. Proteste au loc si in alte orase din tara cum ar fi Iasi, Cluj, Timisoara, Bacau sau Iasi.

Momente incredibile la protestul din Piata Victoriei: Mihai Sora a fost incercuit de jandarmi (FOTO)

La 101 de ani, Mihai Sora a venit in Piata Victoriei din Capitala pentru a participa la protestul impotriva modificarilor la codul de procedura penala. Acesta lucru a fost bine primit de participanti, dar a dus.

Cum a fost 2017 pentru nisa de lenjerie intima: cat au vandut principalii jucatori din piata

Pe o piata estimata a ajunge anul acesta la peste 4 miliarde euro, 77% din consumul de fashion este reprezentat de imbracaminte. O categoria importanta reprezinta piata de lenjerie intima si costume de baie, in crestere de la an la an, dar dominata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )