Libnet.ro
UNICEF

13:01

Protestul fata de taxa pe ambalaje se amana pentru doua saptamani. Cinci ministri au promis redresarea situatiei

Adevărul Adevărul,
Protestul fata de taxa pe ambalaje se amana pentru doua saptamani. Cinci ministri au promis redresarea situatiei

In urma discutiilor purtate astazi intre oficialii Guvernului si reprezentantii Federatiei Nationale Pro Agro, Agrostar si Romalimenta, organizatorii anunta amanarea protestului programat pentru maine, 9 februarie 2016. continuă pe Adevărul

Federatiile din industria alimentara amana protestul cu doua saptamani

Federatiile Pro Agro, Agrostar si Romalimenta amana cu doua saptamani protestul anuntat pentru marti, 9 februarie, in Piata Constitutiei, in urma promisiunilor facute de reprezentantii Guvernului in vederea solutionarii situatiei create in ceea ce priveste legislatia deseurilor de ambalaje, transmit cele trei Federatii din agricultura si industrie alimentara prin intermediul unui comunicat trimis redactiei.

Meteo pe urmatoarele doua saptamani: mai cald decat in mod normal, insa vom avea parte si de ploi si ninsori

In urmatoarele doua saptamani vom avea parte de o vreme frumoasa in toata tara, cu temperaturi ce se vor situa peste mediile normale ale perioadei, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru perioada 8 21 februarie. Cu toate acestea, pe 11 si 12 februarie vremea va fi mai rece, iar pe 10 februarie si in intervalul 13 16 februarie vor aparea precipitatiile in aproape toata tara.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vreme calda si in general ploioasa

Vremea va fi, in general, ploioasa, dar cu temperaturi medii ce vor atinge valori de 13-14 grade Celsius la nivelul intregii tari, in timp ce in zonele montane se vor semnala si ninsori, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 8 - 21 februarie, publicata luni, informeaza Agerpres.

Pedeapsa crunta pentru doua hoate. Au fost violate la locul faptei

Probleme penale grave pentru un director adjunct al unui magazin american, care a incercat sa profite de doua hoate fara experienta.

Cehia a platit o rascumparare de 6 mil. dolari pentru doua femei rapite in Pakistan

Autoritatile din Cehia au platit o rascumparare in valoare de 6 milioane de dolari pentru eliberarea a doua femei care au fost rapite in martie 2013 in Pakistan, anunta jurnalul saptamanal Respekt in editia care va aparea luni, informeaza duminica AFP si Agerpres.

Dezvaluiri: cat a platit Cehia pentru doua studente rapite in Pakistan?

Autoritatile din Cehia au platit o rascumparare in valoare de 6 milioane de dolari pentru eliberarea a doua femei care au fost rapite in martie 2013 in Pakistan, anunta jurnalul saptamanal Respekt in editia care va aparea luni, informeaza duminica AFP, citata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )