Libnet.ro
UNICEF

15:15

Federatiile din industria alimentara amana protestul cu doua saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Federatiile din industria alimentara amana protestul cu doua saptamani

Federatiile Pro Agro, Agrostar si Romalimenta amana cu doua saptamani protestul anuntat pentru marti, 9 februarie, in Piata Constitutiei, in urma promisiunilor facute de reprezentantii Guvernului in vederea solutionarii situatiei create in ceea ce priveste legislatia deseurilor de ambalaje, transmit cele trei Federatii din agricultura si industrie alimentara prin intermediul unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Patronatele si sindicatele din industria alimentara anunta proteste de amploare pe 9 februarie

Patronatele si sindicatele din industria alimentara vor picheta in data de 9 februarie sediul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor MMAP), ca urmare a problemelor generate de obligatiile pe care producatorii trebuie sa le respecte, in sensul achitarii unei penalitati de 2 lei pentru fiecare kilogram de deseu de ambalaj necolectat si nereciclat, potrivit anuntului pe care Emil Dumitru, presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor din Agricultura, Industria Alimentara si Servicii Conexe din Romania - Pro Agro l-a facut, ieri, intr-o conferinta de presa.

EXCLUSIV: Sindicalistii si patronatele din industria alimentara renunta la protest. Ce au negociat cu guvernul

Reprezentantii sindicatelor si ai patronatelor din industria alimentara au obtinut o rezolvare a solicitarii privind suspendarea obligatiei de plata a contributiei privind reciclarea ambalajelor. Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, a declarat in exclusivitate pentru Romania Libera ca astazi au avut consultari cu reprezentantii guvernului, in urma discutiilor fiind decisa anularea protestului anuntat pentru marti, 9 februrarie in Capitala, la care urmau sa participe peste 2. 500 de angajati din domeniu.

Protestul fata de taxa pe ambalaje se amana pentru doua saptamani. Cinci ministri au promis redresarea situatiei

In urma discutiilor purtate astazi intre oficialii Guvernului si reprezentantii Federatiei Nationale Pro Agro, Agrostar si Romalimenta, organizatorii anunta amanarea protestului programat pentru maine, 9 februarie 2016.

Meteo pe urmatoarele doua saptamani: mai cald decat in mod normal, insa vom avea parte si de ploi si ninsori

In urmatoarele doua saptamani vom avea parte de o vreme frumoasa in toata tara, cu temperaturi ce se vor situa peste mediile normale ale perioadei, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru perioada 8 21 februarie. Cu toate acestea, pe 11 si 12 februarie vremea va fi mai rece, iar pe 10 februarie si in intervalul 13 16 februarie vor aparea precipitatiile in aproape toata tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )