Libnet.ro
UNICEF

07:30

PSD ii cheama in Parlament pe Florin Citu si Vlad Voiculescu sa dea explicatii despre bugetul taierilor si situatia din spitale (VIDEO)

B1 B1,
PSD ii cheama in Parlament pe Florin Citu si Vlad Voiculescu sa dea explicatii despre bugetul taierilor si situatia din spitale (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a anuntat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca social-democratii au depus o solicitare la Biroul permanent prin care il cheama in Parlament pe Florin Citu, la. continuă pe B1

PSD cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Alfred Simonis: Pentru modul sfidator in care s-a comportat si pentru felul in care trateaza aceasta situatie, fara niciun fel de regret si empatie (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat luni ca social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii pentru modul sfidator in care s-a comportat politicianul.

PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va fi depusa o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

PSD ii cheama la raport pe Vlad Voiculescu si pe Florin Citu. Cand ar urma cei doi sa vina pentru explicatii in Parlament

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat, in plenul de marti al Camerei Deputatilor, ca grupul parlamentar al social-democratilor a depus solicitari la Biroul permanent prin care ii cheama in Parlament, la Ora Guvernului, pe ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si pe prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, pentru a explica situatia spitalelor din tara, respectiv adoptarea bugetului.

Neintelegeri intre premier si ministrul Sanatatii. Citu il contrazice pe Vlad Voiculescu in privinta campaniei de vaccinare

Premierul Florin Citu l-a contrazis luni dimineata pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, afirmand ca nu exista vreo persoana care sa se fi vaccinat in afara strategiei nationale de imunizare. Acesta a mai explicat ca nu se irosesc doze de vaccin si ca nu vor mai exista alte reprogramari la vaccinare.

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele solutii onorabile

Dupa ce, luni dupa-amiaza, senatorii PSD au cerut in Parlament demisia Ministrului Sanatatii, in urma tragediei de la spitalul Matei Bals in care 7 pacienti au murit arsi, fostul primar al capitalei, Gabriela Firea e explicat de ce considera ca Vlad Voiculescu ar trebui sa plece de la carma ministerului pe care il conduce.

Vlad Voiculescu, despre avertismentul lui Citu pentru angajatii din administratie: E expresia unei exasperari pe care o impartasesc. Ministerul Sanatatii e ineficient de 30 de ani. Planuim schimbari profunde (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca a vrut sa revina in aceasta functie tocmai pentru ca nu-i place cum functioneaza lucrurile in Minister: de 30 de ani incoace nu e.

Florin Roman, un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu lucreaza nimic

Deputatul PNL Florin Roman a lansat un atac la adresa ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, pe care il compara cu fostul ministru PNL Nelu Tataru. Acesta explica ca lui Voiculescu ii lipsesc abilitatile de manager si il acuza ca nu lucreaza nimic in ce priveste activitatea de ministru.

Marcel Ciolacu: PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Partidul Social Democrat va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, a reiterat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii. PSD va depune saptamana.

Vlad Voiculescu, dupa ce PSD i-a cerut demisia pentru tragedia de la Bals: Firea e direct responsabila de situatia termoficarii, iar Streinu-Cercel a fost 28 de ani manager la institut (VIDEO)

Vlad Voiculescu raspunde dur dupa ce Opozitia i-a cerut demisia pentru tragedia de la Matei Bals. Ministrul Sanatatii considera interesant faptul ca este criticat tocmai de un partid precum PSD.

Vlad Voiculescu: La Institutul Matei Bals, fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute. Streinu-Cercel a fost manager vreo 28 de ani

Vlad Voiculescu a declarat ca nu isi va prezenta demisia, in urma tragediei de la Institutul Matei Bals pentru ca acolo fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute, respectiv investitii care nu au fost facute, dar asta nu are legatura nici macar cu Ministerul Sanatatii. Daca a fost o problema legata de o investitie facuta prost sau nefacuta, problema este, de asemenea, la PSD, a mai spus Voiculescu adaugand ca Streinu-Cercel, membru de frunte al PSD, a fost managerul spitalului pentru vreo 28 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )