Libnet.ro
UNICEF

15:00

Florin Roman, un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu lucreaza nimic

Adevărul Adevărul,
Florin Roman, un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu lucreaza nimic

Deputatul PNL Florin Roman a lansat un atac la adresa ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, pe care il compara cu fostul ministru PNL Nelu Tataru. Acesta explica ca lui Voiculescu ii lipsesc abilitatile de manager si il acuza ca nu lucreaza nimic in ce priveste activitatea de ministru. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu si Nicusor Dan: Au pacalit oamenii impreuna

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, a lansat un atac la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Capitalei, Nicusor Dan, dupa ce ministrul a anuntat ca sectiile ATI sunt supra-aglomerate.

Florian Bodog: Ministrul Vlad Voiculescu a vrut sa inchida aproape o suta de spitale

Fostul Ministru al Sanatatii, Florian Bodog, a vorbit luni la Antena 3 despre acuzatiile pe care le-a facut la adresa actualului ministru, Vlad Voiculescu, despre care spune ca in 2017 ar fi intentionat sa semneze un document pentru inchiderea a aproximativ o suta de spitale: Acum recunoaste ca asta a fost intentia sa. A spus clar, sambata.

Neintelegeri intre premier si ministrul Sanatatii. Citu il contrazice pe Vlad Voiculescu in privinta campaniei de vaccinare

Premierul Florin Citu l-a contrazis luni dimineata pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, afirmand ca nu exista vreo persoana care sa se fi vaccinat in afara strategiei nationale de imunizare. Acesta a mai explicat ca nu se irosesc doze de vaccin si ca nu vor mai exista alte reprogramari la vaccinare.

Sedinta cu scantei la PNL. Ludovic Orban, criticat de Florin Roman si Rares Bogdan. Ce le-a raspuns seful liberalilor

Biroul Executiv al PNL a fost nou prilej de critici la adresa lui Ludovic Orban si a modului cum acesta a condus negocierile cu USR-PLUS si UDMR. Contestatarii care si-au asumat sa-l critice in fata pe seful PNL au fost Florin Roman si Rares Bogdan, potrivit surselor Adevarul.

George Simion (AUR) ii cere lui Vlad Voiculescu demisia... si sprijinul: Am venit cu niste propuneri concrete (VIDEO)

Reprezentantii AUR au mers duminica, din nou, la Ministerul Sanatatii. Dupa protestul de ieri, Vlad Voiculescu a acceptat sa discute cu o delegatie condusa de George Simion. Liderul AUR a surprins dupa ce a.

Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals. Ce spune despre demisii si cauza izbucnirii flacarilor

La o zi de la tragedia care a zguduit Romania, o tara ce pare sa ia foc din ce in ce mai des, Ministrul Sanatatii a oferit o serie de declaratii. Vlad Voiculescu a vorbit sambata, 30 ianuarie, despre incendiul de la Matei Bals. Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals Noul ministru .

VLAD VOICULESCU: Construirea spitalelor regionale - accelerata

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca proiectele referitoare la construirea spitalelor regionale de la Iasi, Cluj si Craiova vor fi accelerate, subliniind ca este nevoie de investitii in spitalele vechi care sa aiba cap si coada, conform Agerpres.

VLAD VOICULESCU: Oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu recomanda ca oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital, chiar si dupa incendiul de la Institutul Matei Bals, dar sa aiba grija, pentru ca cel putin teoretic nu e exclus ca o cauza sa fie comportamentul unui pacient, precizand insa ca nu are nicio informatie clara cu privire la cauza incendiului.

VLAD VOICULESCU: Urmatoarele locuri disponibile pentru vaccinare vor fi pentru varstnici, cei cu boli cronice, cei cu handicap, respectiv cei care ii ingrijesc

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat sambata ca a propus premierului si are acceptul acestuia ca in perioada urmatoare, pentru toate locurile care se deschid in platforma de programare pentru vaccinare, eligibili sa fie doar varstnicii, cei cu boli cronice, cei cu handicap, respectiv cei care ii ingrijesc sau locuiesc cu acestia, potrivit News.

VLAD VOICULESCU: Vom avea un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine o conferinta de presa despre primele masuri dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )