Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele solutii onorabile

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele solutii onorabile

Dupa ce, luni dupa-amiaza, senatorii PSD au cerut in Parlament demisia Ministrului Sanatatii, in urma tragediei de la spitalul Matei Bals in care 7 pacienti au murit arsi, fostul primar al capitalei, Gabriela Firea e explicat de ce considera ca Vlad Voiculescu ar trebui sa plece de la carma ministerului pe care il conduce. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, mesaj pentru Vlad Voiculescu: Dovediti cu fiecare declaratie ca sunteti prost informat si prost, in general! Nu mai dati vina pe Mercur retrograd

Senatoarea PSD Gabriela Firea, fost Primar General al Capitalei, a spus despre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, faptul ca da vina pe Mercur retrograd, se face de ras, are o prestatie lamentabila, ca are st.

Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu si Nicusor Dan: Au pacalit oamenii impreuna

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, a lansat un atac la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Capitalei, Nicusor Dan, dupa ce ministrul a anuntat ca sectiile ATI sunt supra-aglomerate.

Gabriela Firea acuza un complot impotriva romanilor: Ministrul Sanatatii vrea inchiderea spitalelor de stat, sa mergem toti la privat

Senatoarea PSD Gabriela Firea a lansat o serie de acuzatii la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR-PLUS), pe care il acuza ca ar urmari inchiderea spitalelor de stat, astfel incat romanii sa fie nevoiti sa mearga la un spital privat, mult mai scump, atunci cand au probleme de sanatate.

Vlad Voiculescu, dupa ce PSD i-a cerut demisia pentru tragedia de la Bals: Firea e direct responsabila de situatia termoficarii, iar Streinu-Cercel a fost 28 de ani manager la institut (VIDEO)

Vlad Voiculescu raspunde dur dupa ce Opozitia i-a cerut demisia pentru tragedia de la Matei Bals. Ministrul Sanatatii considera interesant faptul ca este criticat tocmai de un partid precum PSD.

Gabriela Firea, atac dur la adresa ministrului Sanatatii: Dovediti cu fiecare declaratie ca sunteti prost informat si prost, in general!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac fara precedent la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

GABRIELA FIREA: Este al saptelea incendiu care izbucneste in aceasta guvernare supranumita de dreapta

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat ca este al saptelea incendiu care izbucneste in guvernarea PNL- USR PLUS, iar patru dintre acestea au avut loc in unitati sanitare, chiar in mandatul actualului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu. Firea a adaugat ca in dimineata fatidica a incendiului de la Institutul Matei Bals nu a existat vreo avarie a sistemului de termoficare, transmite News. ro.

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

PSD cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Alfred Simonis: Pentru modul sfidator in care s-a comportat si pentru felul in care trateaza aceasta situatie, fara niciun fel de regret si empatie (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat luni ca social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii pentru modul sfidator in care s-a comportat politicianul.

George Simion (AUR) ii cere lui Vlad Voiculescu demisia... si sprijinul: Am venit cu niste propuneri concrete (VIDEO)

Reprezentantii AUR au mers duminica, din nou, la Ministerul Sanatatii. Dupa protestul de ieri, Vlad Voiculescu a acceptat sa discute cu o delegatie condusa de George Simion. Liderul AUR a surprins dupa ce a.

Motivele pentru care AUR cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Reprezentantii Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) au mers, la sfarsitul saptamanii trecute, sa protesteze in fata Ministerului Sanatatii. Acestia i-au cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )