Libnet.ro
UNICEF

23:30

PSD, declaratie de razboi pentru Klaus Iohannis, dupa refuzul initial de a participa la consultari

Antena3 Antena3,
PSD, declaratie de razboi pentru Klaus Iohannis, dupa refuzul initial de a participa la consultari

Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca Partidul Social Democrat va intra total in opozitie, si ca nu se va prezenta la consultarile de la Cotroceni. continuă pe Antena3

PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

PSD boicoteaza intalnirea cu Klaus Iohannis, protocolul pentru stabilirea noului guvern. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul marti,in cadrul unei conferinte de presa.

MARCEL CIOLACU: PSD nu merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

PSD nu merge astazi la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 19, in direct pe B1 TV. Seful statului ar putea anunta numele premierului desemnat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, marti, ora 19, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Este destul de probabil ca seful statului sa anunte.

Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat marti seara pe liberalul Florin Citu pentru rolul de prim-ministru, ca urmare a negocierilor care le-a tinut la Cotroceni cu partidele.

AUR a vazut viitorul dupa consultarile de la Cotroceni: Nu credem ca Ionannis si guvernul Citu vor prinde anul 2024

Parlamentarii AUR nu vor vota guvernul premierului propus de coalitie iar PSD s-a predat lui Klaus Iohannis, a acuzat copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, dupa ce delegatia AUR a avut consultari la Palatul Cotroceni cu presedintele Romaniei.

Klaus Iohannis a primit interzis la vaccinul anti-covid-19. Cine nu vrea sa il imunizeze

Conform anuntului dat de catre Presedntele Klaus Iohannis, campania de vaccinare anti-covid va incepe din 27 decembrie, de Sf. Stefan. Imediat dupa anunt, acelasi Klaus Iohannis a trimis catre CNCAV propunerea de a fi primul roman care sa fie vaccinat. Numai ca, dupa o analiza amanuntita, i s-a refuzat propunerea. Klaus Iohannis, primul vaccinat anti-covid in .

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Ce i-au spus liderii coalitiei lui Klaus Iohannis. Florin Citu: De maine seara pornim la drum

Liderii coalitiei de centru-dreapta au declarat, marti seara, dupa consultarile cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ca i-au spus presedintelui ca sunt pregatiti sa guverneze impreuna, sprijinindu-l pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru.

Dosarul Revolutiei, o restanta rusinoasa. Klaus Iohannis: Justitia trebuie sa isi faca datoria!

Comunismul a rupt legatura fireasca cu familia democratiilor europene, iar dupa 45 de ani de crime si cruzimi, romanii s-au asezat in fata tancurilor pentru idealurile lor, a transmis presedintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertati, la 31 de ani de la Revolutia din 1989. Tocmai de aceea, seful statului a facut un nou apel pentru aflarea adevarului in Dosarul Revolutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )