Libnet.ro
UNICEF

08:01

PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

B1 B1,
PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

PSD boicoteaza intalnirea cu Klaus Iohannis, protocolul pentru stabilirea noului guvern. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul marti,in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe B1

PSD boicoteaza consultarile pentru premier de la Cotroceni. Ciolacu: Acest nou CDR nu are legitimitate

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca formatiunea sa nu va participa la consultarile de marti de la Cotroceni in vederea numirii premierului. Acesta a adaugat ca gasca pierzatorilor a creat o majoritate de conjunctura, si subliniaza ca acest nou CDR nu are legitimitate.

MARCEL CIOLACU: PSD nu merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

PSD nu merge astazi la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, dupa ce PSD a fost acuzat ca a pactizat cu coalitia: Suntem multumiti de ce am obtinut

PSD nu a participat, marti, la consultarile convocate de Klaus Iohannis la Cotroceni, in semn de protest fata de implicarea presedintelui in crearea aliantei de guvernamant.

PSD, declaratie de razboi pentru Klaus Iohannis, dupa refuzul initial de a participa la consultari

Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca Partidul Social Democrat va intra total in opozitie, si ca nu se va prezenta la consultarile de la Cotroceni.

PSD boicoteaza depunerea juramantului

PSD a parasit, luni, pentru o perioada, negocierile pe functii. Mai bine de doua ore, Marcel Ciolacu impreuna cu Dan Barna, Dacian Ciolos si Ludovic Orban au discutat cum sa-si imparta functiile la nivelul conducerii Senatului si al Camerei Deputatilor, insa social-democrati au decis sa intrerupa negocierile. Apoi, Marcel Ciolacu s-a intors alaturi de liderii coalitiei pentru a continua discutiile.

CIOLACU: Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca PSD va intra in Opozitie si va face ca mai dura opozitie de pana acum. Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor si sa-i ferim de acest dezastru care o sa urmeze in Romania, a declarat Ciolacu,.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce presedintele l-a desemnat premier pe Florin Citu

Marcel Ciolacu a comentat, marti seara, la Antena 3, desemnarea lui Florin Ciu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

Ciolacu: Vom vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota impotriva desfiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, in cazul in care viitorul Guvern propune acest lucru, relateaza Agerpres.

Marcel Ciolacu: PSD va conduce 8 comisii in Camera Deputatilor si 8 in Senat. Partidul e reprezentat potrivit algoritmului (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, s-a aratat multumit de modul in care au fost impartite conducerile comisiilor parlamentare intre partide. Acesta a precizat ca PSD detine sefia a opt comisii din Ca.

Marcel Ciolacu: PSD va intra total in opozitie si va face o opozitie dura

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca social-democratii nu se vor prezenta marti la consult.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )