Libnet.ro
UNICEF

16:45

Punctele sensibile din Franta, pazite de peste 10.000 de militari, incepand de maine

Antena3 Antena3,
Punctele sensibile din Franta, pazite de peste 10.000 de militari, incepand de maine

Franta va mobiliza 10. 000 de militari incepand de marti seara pentru a asigura securitatea punctelor sensibile de pe teritoriul tarii, dupa atentatele jihadiste de la Paris, a anuntat luni ministrul Apararii,. continuă pe Antena3

Sedinta de urgenta la MAI, dupa atentatele din Franta

Ministerului Afacerilor Interne a gazduit vineri dimineata sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii GIS) si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU), in contextul atacurilor teroriste din Franta.

Lider Al-Qaida, sursa de inspiratie pentru autorii atacurilor din Franta

Cei trei teroristi care au comis atacurile din Franta ar fi fost sub influenta unui lider Al-Qaida in Peninsula Araba, ale carui idei au dus la numeroase atentate de-a lungul timpului.

Israelul exprima preocupare privind ofensiva terorista din Franta: Nu vizeaza doar poporul francez, ci intreaga lume libera

Guvernul Israelului exprima preocupare in legatura cu ofensiva terorista din Franta, in contextul luarii de ostatici intr-o piata evreisca din Paris, la doua zile dupa atentatul care a vizat revista.

Consiliul Superior al Audiovizualului din Franta cere posturilor TV si radio sa aiba discernamant

Consiliul Superior al Audiovizualului din Franta indeamna posturile de televiziune si de radio sa actioneze cu mai mult discernamant pentru a garanta siguranta personalului din redactii si pentru a nu afecta ancheta in cazul atacului contra.

George Maior (SRI): Noile amenintari teroriste din Franta, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, spune ca situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, scrie Mediafax.

Maior: Securitatea nationala, pusa in pericol de atentatele din Franta

Situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, a declarat directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior.

REVISTA PRESEI: Autoritatile folosesc tragedia din Franta pentru a impune masuri ce incalca drepturile omului

Adevarul scrie ca musulmanii segregati de societatea franceza formeaza adevarate ministate islamiste. Wall-Street vorbeste despre ce se intampla cu leul, actiunile si petrolul in 2015. Gandul descrie mobilizarea autoritatilor franceze pentru capturarea teroristilor de la Charlie Hebdo. Evenimentul Zilei vorbeste despre toleranta si prostie. Ziarul Financiar scrie ca bancherii arunca in lupta creditele ipotecare cu dobanzi fixe pe zece ani. Hotnews anunta ca societatea civila acuza autoritatile ca folosesc tragedia din Franta pentru a impune masuri ce incalca drepturile omului. Capital scrie ca firmele de asigurare pierd sute de miliarde de euro pe mana naturii. Iar Pro Sport transmite meciul Simonei Halep in semifinale la Shenzhen.

Aproape 5.000 de politisti, mobilizati pentru protejarea scolilor evreiesti din Franta

Aproape 5. 000 de politisti si jandarmi francezi au fost mobilizati, incepand de luni, pentru a proteja toate scolile si lacasurile de cult evreiesti din tara, iar in 48 de ore vor fi trimisi si militari suplimentari, a anuntat ministrul de Interne.

Mii de politisti protejeaza scolile evreiesti din Franta

Aproape 5. 000 de politisti si jandarmi francezi vor fi mobilizati incepand de luni, pentru a proteja toate scolile evreiesti din tara, iar in 48 de ore vor fi trimisi si militari suplimentari, a anuntat ministrul de Interne Bernard Cazeneuve .

Al-Qaida in Magrebul Islamic denunta presa stupida din Franta si ameninta cu noi atacuri

Organizatia terorista Al-Qaida in Magrebul Islamic AQMI) avertizeaza Franta ca se expune unor noi atentate daca va continua politicile ostile islamului si din cauza presei stupide, transmite AFP. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )